`~ ExpreS`s'ten MatchLess cFg.^

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kimozen1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kimozen1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kimozen1
eveT aRkadasLar,koNu saBitLeniRse SeviniRm,Şimdi siZe ~MatchLess#` <Rey> Adlı Kişinin,Cfg'sini suNucaM Rep'e boğarsanız Sevinirim :)
MUHTESEM LİNK :http://s1.dosya.tc/match.rar.html

KarDe$ SaTén Msn SiNi éqLé Vérıo
RaHaT oL
KaMa KéNDiNi :)

AçıkLama yAp .. Yoksa kiLitLeriZz ..

Msn sini bilmeyenlerde var :)

neYini acıkLayım aDama soyLedım aTTı cFg'sini GercekTen cok saGLam neyin açıklamasını istiyorsunuz anlamadım . ? msn wermek yasak oldugu ıcın wermıyorum :@

Cfg özeLLikLeri :@

kaRdeşim maTchLEss bu ister indir ister indirme :@ zoRunLu değıLsıN.

he ya legal malmısın nesın adam neyı acıklasın ? cfg sonucta matchlessın cfgsı demış işte ne yanı %90 aım kan ızlerı tek tus sılah her attıgın hs qıder dıe sacma salak şeylermi yazsın ?

Cfq denedim expRess .GüzeL cfg güzeL kasıLıyor.

Çok Teşekkür ederim arkadaşlar.Forumda ayıp olucak ama bazı aptallar aç gözlülük yapıyor.Yorum Yazan arkadaslarıma tesekkürlerimi sunuyorum.

SaoL 1o numara cfg :D

Teşekkürler kardeşim..

Dénéyék ...

Paylaşım için saoL eski cLandan oLur kendiLeri :D

Paylaşım icin saol'da Bu yani Cfgnin Sacma ozellıklerını yazın olayı garibime gidiyor şimdi adam nerden bılsın olum yüzde kaç aim olduğunu ?? veya Duvar arkası gösterir cart yapar curt yapar bunları söylese ne olur söylemese ne olur yani %100 Hs %100 aim dedikleri cfgleride indiriosunuz ? saçmalamaktan vazgeçip insanları rahat bırakında paylaşım yapsınlar

Çok haklısın kardeşim.Bazı mallar forumdaki paylaşımların önüne geçip insanları arkasında bırakmak istiyorlar.Örneğin ; LeqaL`:( bunLardan wazgeçin.:@

Çok haklısın kardeşim.Bazı mallar forumdaki paylaşımların önüne geçip insanları arkasında bırakmak istiyorlar.Örneğin ; LeqaL`:( bunLardan wazgeçin.:@

Göstercem ben sana o maL keLimesini meRak etme ..
Senin Önüne Geçen yok sadece açıkLama yAp dioRz meRak etme seN ;) ..

Sa0las!n arkadaŞim

tsk ler kardes qusel kasılıor ellerine saqlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri