-Extravegance.`` Fakem Çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

iNDEVjE /K/

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
iNDEVjE /K/
yazışmalara bak şaka gıbı 3 yıldır omu kullanıomus bu nıckı lan hadı bı harf felan deişik olsa neyse :DS:D:D:D

Ee nabak ölek mi şimdi?

Ee nabak ölek mi şimdi?

[quote="-LooNeLy']Ee nabak ölek mi şimdi?[/quote]

şu vitaminsizi konuşturmayın ya :/

Loonely niye her konuya post kasıyon harbi vitaminsiz ya öl valla öl sen ya yazık acıdım.

Lonely sen yorum atma hatta konuyada bakma ve uza. Bu kadarı yeter ölmene gerek yok ?

Hayırlı olsun.

Olm daha çocukluğunuzu yaşayamamışınız. Kalabalık ortamda konuşacak laf bulamazsınız gelir sanalda kral kesilirsiniz başımıza. Yaşınız kaç başınız kaç?

Olm daha çocukluğunuzu yaşayamamışınız. Kalabalık ortamda konuşacak laf bulamazsınız gelir sanalda kral kesilirsiniz başımıza. Yaşınız kaç başınız kaç?

seviyeli yorum at,birdaha uyarmam. ! gl verin geçin çok mu zor. ?

Edit (Noix)

Ahahah karaktersiz çocuk seni. Yine konuşacak laf bulamadı lafı bel altına çekti. :)

Konu kilit please küfür kötü söz içeriyor

Lonelly birdaha yorum atma konuma defol git.

Lonelly birdaha yorum atma konuma defol git.

Atın [quote="-LooNeLy']Ahahah karaktersiz çocuk seni. Yine konuşacak laf bulamadı lafı bel altına çekti. :)[/quote]
şu yüzsüz liseliyi

Atın [quote="-LooNeLy']Ahahah karaktersiz çocuk seni. Yine konuşacak laf bulamadı lafı bel altına çekti. :)[/quote]
şu yüzsüz liseliyi

şu yüzsüz liseliyi

Sen giderken ben geliyordum, ilkoukul detected seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri