f.blow + 1.map 3-0 ken düştüm nuke'de Ezmece vol123213213

0
EXE RANK

Cirkin'krall. &

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Cirkin'krall. &
Başarılar ramco real degildir.:D yoksa yardırırdı yenı sxe mı cıktı :D

vol 43435 yazmıs :D :D :D haykırdım sızınle ne zaman mac atsak dalqasına aldıqımın farkındasın 5-1 ve pompalı cektıqım qunler felan yani zorna qitmesin :D bide aLttakı konulara bak panpa :(

düşmeden önce el alamıyodunuz ben düştüm maç 6 -3 olmus zaten dalgasına alıyodum diyor düzgün oynarken kafa kafaya gidiyor maç dalgasına alıyom diyor :D:D:D:D:D:D:D turnuvada bekliyoruz rammooo.

Çirkin kral kardeşim vol594875984574 yazmışsın ya ona SADECE güldüm bizim sayemizde kendini yükseklere çıkarma çabasındasın. Sen düştün diye biz yendik demi ? Sizinle 4 maç attık 3ünü yendik, yendiğimiz 3ünde de düştün demi ?

adamlar vol 123213213 yapmıs :)

[quote="Cirkin']düşmeden önce el alamıyodunuz ben düştüm maç 6 -3 olmus zaten dalgasına alıyodum diyor düzgün oynarken kafa kafaya gidiyor maç dalgasına alıyom diyor :D:D:D:D:D:D:D turnuvada bekliyoruz rammooo.[/quote]

Tamam abi sen kralsın :D mac kafa kafaya qıdıoda nıe 4 mac attıqınızda 3nu yenıldınız .s normal oynadıqımda sıze attıqım tkları baska kımseye atmıodmkı panpa .s

CIRKIN KRAL REALNI ALDA yaz aslan parcası fake nckle yazmA.

Yorum edit - Küfür içerikli

1 tane ss koymuşlar adam ezmece vol bilmem kaç yazmış:D kardeş şu dünyada boşuna yer kaplıyon bence

Geri