FAİKALİ ADAM GİBİ DUR !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

-ηιтяσυѕ.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-ηιтяσυѕ.
EVET ARKADASLAR FAİKALİ'NİN CLANI YANI sin amnista ^ CLANI ILE MAC ATTIK YENDIK 2. YARIDA AGLADILAR YANI HerqeLe* <Dg> ADLI ARKADASIMIZDAN TW İSTEDİLER VERMEYINCE ANA AVRAT KUFUR ETTILER MAC SONU VERICEZ DESEKTE ANLAMADILAR TS ODAYA GELDILER , HerqeLe* <Dg> ARKADASIMIZ VERDI TW BISEY BULAMADILAR YINE ANA AVRAT KUFUR ETTILER VE FAIKALI'NIN GURURSUZLUGU SAYESINDE MAC VE VS'LERINIZE MAC SS'Sİ PAYLAŞTIM VE FAİKALİ SİLİYOR KONULARI BUDA KANIT SS ;

7hhls.jpg

hile paylaşan bi forumda bu bebeleri görmek hiçte zor değil.

tw de bişey bulamayınca ve özür diyelip çıkmasına rağmen konu silmesi? sende haklısın jomiestocan

ayrıntıları nerden bilebilirim alicancan seni

eğer adamın tw sinde bişey bulunsaydı burda böyle bi konu açarmıydı cancan? mod yapılan adamlardan birinin böyle acizliğini görmekde ayrı bi olay tabiki

taraf tutmuyorum ben farkındaysan saçmalamışsın bişeylerde sende anlamıyosun :D

neyse boş konuşuorz sonuçta sen benim söylediğimi anlamıcaksın saçmalamışsın diceksin. saol yinede

Arkadaşlar boş muhabbetlerle kafa ütülüyorsunuz. Sxe kırılmış durumda gorunuyor millet inexferislerle kasıyor dünkü adamlar artislık yapıyor. 1 5 giden adamlar pubda frag atıyor. Madem öyle ise sXe yenilenmesni bekleyin ozaman kralları gorurüz hep beraber ;)

Bizim [Non] clanı ile maç atmaya korkan adamlar şimdi sıra sıra maç istiyorlar bunun sebebini tabiki hepimiz biliyoruz bilek yetmeyince hileye güvenmeleridir :)

Arkadaşlar boş muhabbetlerle kafa ütülüyorsunuz. Sxe kırılmış durumda gorunuyor millet inexferislerle kasıyor dünkü adamlar artislık yapıyor. 1 5 giden adamlar pubda frag atıyor. Madem öyle ise sXe yenilenmesni bekleyin ozaman kralları gorurüz hep beraber ;)

Bizim [Non] clanı ile maç atmaya korkan adamlar şimdi sıra sıra maç istiyorlar bunun sebebini tabiki hepimiz biliyoruz bilek yetmeyince hileye güvenmeleridir :)
Yenilense ne değişecek adamlar beleş x - zone dağıtıyor o her sxeden geçer onu napcaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri