FIFA Serileri Performans Yaması Çıktı [Pc İle Oynayınca Oyunu Kasanlar Gelsin]

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Daha öncede açtığımız konuda Ekran kartı iyi olmasına rağmen bilgisayar ile maç yapınca oyunu kasanlar ve donan bir çok üye var. Bunlardan biriside bendim. FIFA08'i zamanında üç yıl oyun titreye titreye oynamıştım. Bu sorun genelde çoğu kişide var. Bazı sitelerdede bu sorundan yakınan oyuncular gördüm. Bende neden böyle birşey olmasınki dedim ve çabalarımın sonunda performans yaması yaptım. Yamanın tek özelliği hiçbir siteden alıntı olmaması ve kurulumun TurnuvaL.com'a ait olmasıdır. Ben bu yamayı kendi oyunuma uyguladıktan sonra birde baktım o kasan ve donan oyun gitmiş kaymak gibi bir oyun gelmiş. Hatta ekran kartım iyi olmasına rağmen.

Bu yama ToXic'nFectioN tarafından hazırlanmıştır. Yamanın amacı FIFA serilerinde oyun oynarken kasmaya ve donmaya neden olabilecek olumsuz, etkenleri ortadan kaldırmak ve oyunu daha akıcı bir hale getirmektir. Testler sonucunda oyundaki performans artışı %80 civarında görülmüştür.

Programda üç tane oyun serisi performans yaması eklidir. Bunlar; FIFA08, FIFA09 ve FIFA10 serileridir. Aşağıda vermiş olduğum resimlerede bakarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Kelimelerde aklınız karışabilir diye terimini açıklıyorum.

Performans: FIFA serileri performans serileri yamasıdır.
TurnuvaL: Eski düzene geri dönmek için yapılan seçenektir.

Siz burada seçtiğiniz oyun serisinin Performans seçeneğinden kurucaksınız...

Programın hiç bir yerde kaynak gösterilmeden yayınlanması kesinlikle yasaktır. Programın hiç bir hakla başka kişi tarafından kendi yapmış gibi gösterip ve içindeki bilgileri düzenleyip yayınlanması yasaktır. Bu anlaşmayı kabul eden kişi aynı zamanda TurnuvaL.com kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

[COLOR=Red][PERFORMANS YAMASI UPLOADED.to][/COLOR]
[COLOR=Red][PERFORMANS YAMASI RAPIDSHARE.com][/COLOR]

islem1.jpg

islem2.jpg

islem3.jpg

islem4.jpg

Geri