FPS FPS FPS FPS naLet oLası FPS sorunu Lutfen Yardım < CS HAYATIM KARARDI >

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Musstee*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Musstee*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Musstee*
oncelikle sa beyLer yardım edenlere sımdıden tesekkur ederim
evde 3 aydır net yoktu net geldı ben sxe yukledım cs gırdım fps 100 bisi yoktu sonraki gunlerde fps 100 oluor 5 sn sonra 30'a dusuor bu boLe devam ettı...
sonra cs sıLdım yukledım duzeLdı ama sonra sxe kapatilacak hatasi werdi bende orjınal hl exe yukledım bisi olmadı sonrada gene aynı sorun cıktı fps bi 100 oluor 5 sn sonra 30 5 sn snra 100 ...bole devam edior artık bıktım Lutfen yardım edın deLırcem artık Delircem.. :@

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Aynı sorun bendede var kardeşim neredeyse 1 aydır.Ekran kartından felan hepsi ayarlı ama yinede dediğin gibi saniyesinde 30 a iniyor.Bi çözüm buLursan banada haber ver. :D böyLe giderse format atıcam :D

oncelikle sa beyLer yardım edenlere sımdıden tesekkur ederim
evde 3 aydır net yoktu net geldı ben sxe yukledım cs gırdım fps 100 bisi yoktu sonraki gunlerde fps 100 oluor 5 sn sonra 30'a dusuor bu boLe devam ettı...
sonra cs sıLdım yukledım duzeLdı ama sonra sxe kapatilacak hatasi werdi bende orjınal hl exe yukledım bisi olmadı sonrada gene aynı sorun cıktı fps bi 100 oluor 5 sn sonra 30 5 sn snra 100 ...bole devam edior artık bıktım Lutfen yardım edın deLırcem artık Delircem.. :@

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Kardeşim banada ilk net qeldiginde fpsm 60 pingim tavandı zamanLa düşmeye başLadı eger seninki dusmesse bi format dene hem ole sxe de duzelebilir ;)

Kardeşim banada ilk net qeldiginde fpsm 60 pingim tavandı zamanLa düşmeye başLadı eger seninki dusmesse bi format dene hem ole sxe de duzelebilir ;)
botingen sen iLkbaş kendi pingine çözüm buL sonra millete akıl ver :D

tesekkur ederim arkadasLar ben format yerını kasa eskıdı yenı almayı dusunuorm Alınana kadar bı cozum yolunu bulmam gerekıor bunun :D

Ekran kartını sonradan alıp PC'ye taktıysanız böyle bir hatanın olmas normal. Uyuşmazlık vardır. Tamamen format atın ve driver'ları yeniden hatasız şekilde yükleyin.

Gene aynı olursa yapacak birşey yok.

Pcyi aldım alalı ekran kartım aynı ve cıkarılmadı.driver derken en iyi surumunu nerden yukLeyebilirim

ekran kartının markası ne ?

Geri