Fps sorun yaŞayanlara kesİn cozum ekran karti lazim degİl sadece ayar gİr [sabİt pls]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YnSs.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

YnSs.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
YnSs.
ARKADAŞLAR CS GİRİN EKRAN AYARLARI VAR CONTROL ORDA EKRAN GORUNTU AYARINDA SOLFWARE-OPEN GL-DİRECT 3D VAR. ORDA SOLFWARE GİRİN İSTER 1024X768 İSTER 800X600 SONRA EKRAN KARTINIZ EN KOTU OLSUN FPS 60 SABIT KALIR EKRAN KARTI SAGLAMSA 75 80 OLUR BENIM EKRAN KARTI KOTU FPS 60 OLUO BUYRUN FOTO BİDE İSTEDİĞİN SW OLSUN MESALA AZTEC FPS İSTEYEN SW 30 20 KADAR DUSER AMA BUNLA 60 ASAGİYA İNMEZ
AZTEC FOTO VAR ZATEN ICINDE 2 FOTO

FOTO USTUNE SOL MAUSE 2 KEZ TIKLA 1 2 KEZ NET CIKAR YADA INDIR

FOTO= NASIL FPS 60 YAPCAM YER = Viewing image 2323.png at Hizliupload.com - Resim Yükleme Servisi
FOTO2= FPS SABİT OLDUGU FOTO BAK = Viewing image fhhs.png at Hizliupload.com - Resim Yükleme Servisi

FOTOLARİ MASAUSTUNE INDIR BAK NET CIKAR OYLE....

SABİT SABİT SABİT ... K.İ.B A.E.O CS DEVAM

+REP tessekür yorum pls

[ALİNTI DEGİL BEN BULDUM KARDESLER SABİT PLS 3 SENE OLDU BU BILIOM HERKEZ OGRENSİN BİLEN VARDIR ] ~YnSs.` :001_cool:

güzel paylaşım

bence bunun ile düzelmez.Benim fpsm sabit 100 isteyene ss çekip gösteriyim .

kardes bende zaten senın 1oo olan lara deql fps 30 50 hep 100 oluo 50 30 dusuo bunda sabıt 60 sekmeıo

ginede saol mod. ınsan bı emege saygı der :D

Emeğe saygı :D

Güzel Paylaşım İşime Yaradı Sağol.

Teşekkürler.
Cs bırakmasaydım Denerdim. :)

Teşekkürler.

işe yararde mermi nasıl seker biliyon mu peki ? :D

saol yorumlar ıcıcn

kardeşim ben amnlayamadım neyi indircez ve nasıl indircez yazıyı okuyorum resmin üzerine 2 kez tıklat diyosun tıklıyorum resmin tam boyutu çıkıyor :S

kardeşim ben amnlayamadım neyi indircez ve nasıl indircez yazıyı okuyorum resmin üzerine 2 kez tıklat diyosun tıklıyorum resmin tam boyutu çıkıyor :S

kardes ındırmıyecen cs ıcınde ekran ayarlarında

qüseLL bnm fps 75 Sabit kalıo :D

kardeş benimde 60 oluyo ama çok adamın içine girince yine 30 oluyo :S

cfg sorun vardır ates ederken duman cıkıodur

Arkadaslar ise yarı ama sabıt almıyolar moD. Lar

Geri