1
EXE RANK
ATAvraT`
Fexe Kullanıcısı
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bugun ilk .rc denememi yaptım super oldu. ilk başta sölim mükemmel bir rc ister inan ister inanma kullananlar anlar ancak ben ancak süper demesi kalıyor bunla iceworldde 40-2 yaptım d2de 32-6 yaptım gerisini sz düşünün ben bu kdar yapıosam siz ne kdar yaparsnız.....++
Arkadaşlar İlk .Rc Denemem Olduğu İçin Yani Çözülmemiş Sorunlar Çıkabilir.
Sorunları Burdan Yorum Olarak Bildirirseniz Çözmeye Çalışırım.
Yorum Yazmayı Unutmayın..!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
C:/SIERRA/Half-Life/cstrike atıp oyuna giriyorsunuz . exec atavratv1.rc yazıyorsunuz yüklüyor girip oynuyorsunuz.
Rar Password: atavrat
Teşekkür Sayıları Artarsa veya yorum tabi v2si gelecektir.
YORUM YAZMAYANIN KAYNANASI BURNUNUN UCUNDAN SULU SULU YALASIN!!!
Arkadaşlar bugun ilk .rc denememi yaptım super oldu. ilk başta sölim mükemmel bir rc ister inan ister inanma kullananlar anlar ancak ben ancak süper demesi kalıyor bunla iceworldde 40-2 yaptım d2de 32-6 yaptım gerisini sz düşünün ben bu kdar yapıosam siz ne kdar yaparsnız.....++
Arkadaşlar İlk .Rc Denemem Olduğu İçin Yani Çözülmemiş Sorunlar Çıkabilir.
Sorunları Burdan Yorum Olarak Bildirirseniz Çözmeye Çalışırım.
Yorum Yazmayı Unutmayın..!
C:/SIERRA/Half-Life/cstrike atıp oyuna giriyorsunuz . exec atavratv1.rc yazıyorsunuz yüklüyor girip oynuyorsunuz.
Rar Password: atavrat
Teşekkür Sayıları Artarsa veya yorum tabi v2si gelecektir.
YORUM YAZMAYANIN KAYNANASI BURNUNUN UCUNDAN SULU SULU YALASIN!!!