0
EXE RANK
berdush
Fexe Kullanıcısı
arkadaşlar görüldüğü üzere sunulan her cfg veya rc dosyası : %de100 AİM,FUL HS,SCOL KRAN CFG, 100de 100 CFG,süper ötesi cfg gibisinden yalancık başlıklarla veriliyor ve indirdiğimiz cfgde aynı kodu birden fazla yazmış çoğu arkadaş.. bilmiyorum amacınız ney hani bu cfg zaten güzel olsa veya emek vermiş olsan kimseye vermessin,bu sitede doğru olan hiç bir şey göremiyorum.. yaş sınırlaması 15,16 konu açanların çoğu...bu fikirde olduğunuz sürece moderatör olsanızda bu yalancık başlıklardan benim gözümde bu sitenin değeri yok.. çok sayıda karakteri bozuk insanlar var... zaten hile hurda paylaşılıyor burda düzgün insan aramanın bi mantığı yok.. bi yardım konusu açıyoruz kimse dönüp bakmıyor bile.. %de 100 aim cfg '' diye konunun başlığını atsam ve yardımımı sunsam bi ihtimal girip görüyosunuz... arkadaşlar size anlatmak istediğim önemli olan insanlıktır. böyle karakteri bozuk olan arkadaşlarımızın paylaştığı konuları moderatör arkadaşlarımız tarafından kontrol edilip öyle sunulması daha yararlı olacağını düşünüyorum..
SAYGILARR.
SAYGILARR.