0
EXE RANK
PortalCS
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- profedcs.tr.gg
Evet arkadaşlar, sizlere şimdi Fraps'tan çektiğiniz videoların boyutlarını nasıl düşüreceğinizi yazıcağım. belki arada bilenleriniz vardır lütfen bilenler atlamasın ben bilmeyenlere anlatıyorum sonra problem çıkıyor. Neyse Gelelim Asıl konumuza.
Fraps'tan çektiğimiz videoların boyutlarını küçültme.
1- şimdi herhangi bir oyunda video çekiyoruz.
2- çektiğimiz videoyu masaüstüne alıyoruz (Genelde videolar C:\Fraps\Movies adlı yere kaydolur)
3- Videomuzu aldık o masaüstünde dursun.
4- şimdi movie maker programını açıyoruz.
5- sonra 1. video yakala Adlı yere bakıyoruz orada Video Al Adlı bir bölüm var ona tıklayın.
6- Sonra Masaüstüne attığınız movie'yi bulun ve seçin
7- Movie'yi alma işlemi için biraz bekliyoruz
8- movie alma işlemi bittikten sonra. CTRL+P yapıyoruz ve videomuzu bilgisayara herhangi bir adla kaydediyoruz.
Şahsen denedim ve movie'lerin boyutunu görünce bu kadar kolaymıydı ? diye öyle kala kaldım geç fark ettim ama güç olmadı. işte bu kadar arkadaşlar her çektiğiniz Fraps videosunu movie maker ile farklı kaydedip boyutundan düşürebilirsiniz.
çektiğim videoların boyutu 1.5 gb 960 mb olarak görünce sonra movie maker ile 1.5 gb'lik movie 30 mb olunca heralde iyi bir yoldur diye düşündüm
Ücretsiz Full Tam Sürüm Fraps İndirmek için Aşağıdaki link'e bakınız.
(Key,Crack,Vb Mevcuttur)
iyi forumlar.
Anlatım: PortalCS.
Link:
http://www.solidfiles.com/d/c2aabbcd53/
Fraps'tan çektiğimiz videoların boyutlarını küçültme.
1- şimdi herhangi bir oyunda video çekiyoruz.
2- çektiğimiz videoyu masaüstüne alıyoruz (Genelde videolar C:\Fraps\Movies adlı yere kaydolur)
3- Videomuzu aldık o masaüstünde dursun.
4- şimdi movie maker programını açıyoruz.
5- sonra 1. video yakala Adlı yere bakıyoruz orada Video Al Adlı bir bölüm var ona tıklayın.
6- Sonra Masaüstüne attığınız movie'yi bulun ve seçin
7- Movie'yi alma işlemi için biraz bekliyoruz
8- movie alma işlemi bittikten sonra. CTRL+P yapıyoruz ve videomuzu bilgisayara herhangi bir adla kaydediyoruz.
Şahsen denedim ve movie'lerin boyutunu görünce bu kadar kolaymıydı ? diye öyle kala kaldım geç fark ettim ama güç olmadı. işte bu kadar arkadaşlar her çektiğiniz Fraps videosunu movie maker ile farklı kaydedip boyutundan düşürebilirsiniz.
çektiğim videoların boyutu 1.5 gb 960 mb olarak görünce sonra movie maker ile 1.5 gb'lik movie 30 mb olunca heralde iyi bir yoldur diye düşündüm

Ücretsiz Full Tam Sürüm Fraps İndirmek için Aşağıdaki link'e bakınız.
(Key,Crack,Vb Mevcuttur)
iyi forumlar.
Anlatım: PortalCS.
Link:
http://www.solidfiles.com/d/c2aabbcd53/