`~fRedoRe.~ Esat [Everyway`;;] ORJİNAL CFM VE ANTİ RECOİL SS Lİ.

0
EXE RANK

Esat`tqcm.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Esat`tqcm.
OrjinaL Cfg Özellikler:

Özelliğe Gerek yok SOCL Geçer.
ve Aklınızdakı Bütün Özellikler
Yemin Ediyorum Bu Rc Yi Kullanıorum.

Anti RecoiL Açma:

arkadaşlar Dostanın İçindekii setup acın ekrana qelicek Ve Sxe Acın El Başladıktan Sonra f6 basın 1kere silah biraz yere yatıcak
Ardından 10 kere - Basıcaksınız Ve Aktıf Olucak Anti RecoiL'in Etkisi %40 Larda Bişey Gene Sekiyor Ama %40 Engelliyor Ben Bazen kuLLanıordum Fazla kullanmıordum

Ve Ss'Leri Ve Upload.İndir.

Anti RecoiL İnidr Anti-Recoilv1.1.rar ... at uploaded..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
OrjinaL CFG'M esat1.rc ... at uploaded.to - Free ..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

esat.png

Buda Cs Bıraktğımın Kanıtı :D:D

esat12.png

EMEĞE SAYGI 1TEŞEKKÜR VE YORUM ATMANIZ BENI COK SEVİNDİRİR ANLARIMKI BU İNSANLAR EMEĞE SAYYGISI WAR

NO-RECOİL HİLE DİYECEĞİNİZ HALDE KOYDUM SAKLAMANIN ALEMI YOK BEN YAKIN ARKDAŞLARIMADA DIODUM SATEN BENDE NO-RECOİL WAR ARADA KULLANIYORUM DİE GÜLE GÜLE KULLANIN INNSS EMEĞE SAYGINIZ VARDIR

hadi eyvallah arkadaşlar

HADİ HEPİNİZE EYVALLAH İYİ KÖTÜ GÜNLERİMİZ GEÇTİ AMA FORUMDDA TAKILCAM AMA ESKİSİ KADAR DEĞİLLL

eyw saolsın denicemm

la ping gecerdi niye bıraktınkı benim yerimde olsan hıc oynamassın ozaman gunde 8 kere net gidiyor

boswer kanka eyvallah sende Maxi

Sağol hafız.

seni yerim ben nerye gidiyorsun .

H.olSun KardeŞ Nick : ~``De[c]es%Voix~`^

Yha nasıL kuLLanıcam bu ANTİ RecoiL Ne demek anLatırmıSın bide nasıL yapıcam

Teşşekkürler Fakat Bu Recoil Yeni Cıkan 10.0 'da İşlemez

ben Son Girrdiğimde İşliyordu 8.8 den beri waR ve İşe Yarıordu Arkadaşım Orda anlatımı Yazıorr.

200 qörüntüleme 8 post ayıp arkadasım ya :S:S

Teşekkürler Esat:) ReaL de başarıLar sana.

Saol Deniyorum Kardeşim işh güzeldir

Paylaşım için Teşekkürler Eşat.

eyw. saoLasın esat hayatta başarılar :)

teşekkürler :(

Geri