[Fs'g] cLan agLamalar BOT orduları sizi :D aglama vol#298

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan angelica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok bos konusmalar var ql

Buda yeni türedi la :D Biz balyoza benzemeyiz kardişşşş MEGA ERGEN seni .

balyoz kim sen kimsin ? adımı duymadıysan pencereden atla ama ben cs yi senin yaşında kızların oynadığın bilmiyodum . tel versene seni yemeğe çıkarırım :001_wub: asdfasdfasdfasdvfasdfv

zor bu günlerde fazla üstünüze gittik sizin by.

benle attın mı sen hiç maç ? qiovinco seni vs de nasıl katlamıştı hatırlıyosun dimi ? geçen yıl hani :001_cool:

nereye gidiyon amk xD adamlar 1231523 maç atıyo 1 ini alıp koşa koşa her el ss yi çekiyonuz xD komiksiniz.

beni orda görüyon mu adımı ? görüyosan söyle :D kimse de takmıyo seni boşkoy gitsin :huh:

ayrıca o bot dediğin adam elleri alarak yenilen takımda senden fazla kill attı :) yarın siz gözükmeyin gözüme sonunuz acı hsler 1000 kere yeneriz 1 ss koyarız 1 kere yenersiniz o da fake teamla onu koyarsınız :)

ayrıca o bot dediğin adam elleri alarak yenilen takımda senden fazla kill attı :) yarın siz gözükmeyin gözüme sonunuz acı hsler 1000 kere yeneriz 1 ss koyarız 1 kere yenersiniz o da fake teamla onu koyarsınız :)
bu fsg clanı tag degişti unscriptedti kaç kere yendik onları söylesene bi 10-15 olmuştur.sor archermastere falan anlatırlar.

Konu tartışma sonucu yoruma kapanmıştır. Böyle açılan konularda başarı ve ql harici mesaj kasan arkadaşlar bir daha ki sefere emin olun forumdan uzaklaştırılacaksınız demedi demeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri