G1-Admin-Hizir Olimpiyat Hakkında Açıklama !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ENOJADO;;
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

ENOJADO;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ENOJADO;;
Tekrar Merhabalar Herkese,

Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben 20 Temmuz'a kadar buralarda olmayacağım.

Bugün ilk 5 etkinliğin ödülleri verilmiştir.Bazı arkadaşlar eşyaların verilme esnasında oyunda oldukları için bazı silahlar gelmemiş olabilir.Bu sorunu yaşayanlar bilet atabilirler,Pixel'e ulaşabilirler yada benim dönüşümü bekleyebilirler.

Kimi arkadaşlarımız da 8.slotları kilitli olduğu için 8. slot silahlarını kullanamıyorlar.Bunun çözümü için ben bu silahları kazanan arkadaşların isimlerini Pixel'e ilettim. Alberon etkinliğinden itibaren tüm ödüller (8.slotlar dahil)önümüzdeki hafta içi Pixel tarafından verilecektir.

Forumdan gelen özel mesajlara göz attım ancak yoğunluktan dolayı hepsini yanıtlayabilmem mümkün olmadı.Dönüş tarihime kadar da özel mesajlara yanıt verebileceğimi sanmıyorum.

Ben yokken Forum Moderatörlerimizle (Alper,Kaan ve de Burak) yada Pixel ile irtibata geçebilirsiniz.

Etkinlik süresince bazılarını mutlu bazılarını ise istemeden de olsa mutsuz ettik ancak şunu belirtirim ki daha fazla oyuncu bu imkandan yararlanabilsin diye bazı etkinlikleri 2 kere yaptık,bazı etkinliklerin oyuncu sayısını arttırdık fakat aşırı oyuncu sayısından dolayı yine de tatmin edici düzeyde olmadı haliyle.

Son olarak etkinliğe katılan katılamayan tüm oyunculara teşekkür ederiz. Doğru yapmaya çalışırken bile yaptığımız hatalar olduysa(ki gelen pmlerden bunun olduğunu görebiliyorum) bunun için de özür dileriz.

Herkese İyi Oyunlar!

Hızır

Geri