Gh0s7 H4x! BURDA NO SATIŞ YES BELEŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

153246789

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
153246789
virüss indirmeyin

konu kilit üye banned

Bak kardeşim. Sen hack kullanacaksak virüssüz birşey arama. Senin Antivirüsün NOD32 İse benimki SYMANTECH HEMDE PARALI BENDE BULDU KENDI SILIYOR SONRA WALA DEVAM AMA BELLI BI SURE SONRA BITIYO LISANSINI BULURSAN BANADA VERIN DEVAM EDELIM VIRUS VAR DOGRU INDIRIN ANTIVIRUSUNUZ KENDI SILSIN SONRA DEVAM!

arkadasşlar
inanmayın admin konuyu kilitle üyüeyi banla

Ercan yolla- Benim diğer nickim otocu ! sen merak etme beni tanıyanlar kimseyi kandırmadığımı bilir isterse banlasın admın insanların isine yarasın o bana yeter. Senin indirip virüs varmı yokmu baktığından bile şüphem var.

arkadaşım bende sana bişi diicem indirdim denedim

The program is not licensed to this computer
please buy license key from Ganchev @ http|xzone-bg.com diye bir şey çıkıor okey diorum gelir gibi oluyo sonra yok ortalıkda bişi oqe lafını bilde konuş

O bendede çikiyor ben nediyorum licenseyi kiracazda nasil işte onu sroyuroum.

License yok elimizde o yuzden girmiyor license olsa caliscak. Bende 1 kere calisti 2 ci kez calismadi license hatasi cikdi

eee ozmn ne yayınlıyon

İnaşallah calısıyodur. !

Sen önce bulda lisansı sonra hallet haftalardır arıyorum. Bulduk işte. Bide License tamamdır.

konu kiLit üye banned.# viRus buLdu ! Eset Smart Nod32

hala virüs buldu diyolar beni verem etiniz sxe yi kıran her program virüslüdür virüssüz kırılmaz zaten hala anlayamadınızmı embesil ordusu

falcete doğru diyor. Bek sen diyon BENDE NOD32 VİRÜS BULDU BEN DİYOM. SYMANTECH ! NORTON KARDES NORTON PARALI FULL SURUM. KENDİ SİLİYO VURUS SONRA DEVAM EDİYONDA LİCENSE YOK

kardeşim sen yalanmısın :@ ...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri