gh0s7 h4xciler iceriye >>>

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

ATAvraT`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ATAvraT`
sabah ghost hax cinin teki demiştiya işte size atavrat yapımı esp+aim+speed hack üstünlüğümü koydum kimse benden ve bütün Türklerden üstün değildir..Gidip İspanyoldan aldığınız şeyi bize paralı satmaya kalkmayın.! ( Bize muhtaçsınız demiştin...Kim Muhtaç İyi Bak..!)

Dikkat edin ismim ATAVRAT

alinisteghostlar.png

Yorumlarınızı Bekliyorum.

Ne ima etmeye caLısıosun ?

Benim Kendi walım mı var demek istiosun ?

Hiç bişi anlamadım :D

Ne ima etmeye caLısıosun ?

Benim Kendi walım mı var demek istiosun ?

Hiç bişi anlamadım :D

arkadaşım hergün foruma ghost hax diye konu açanlara diyorum..

sxe 7.8 wall çıkmadı.Bize muhtaçsınız..
sana böyle dense sen ne dersin.intikam duygusu çıktı bende kendime özel yaptım..:)

isteyenler profilimden msnmi eklesinler ;)

Gh0s7 h4x öyle olmaz :) alakasız bir konu viral ( models ) hilesi ve , cdhack ;)

Anladığım kadarıyla bu siteye gelip ghost hax satmaya çalışanlara çağrıştırma yapıyorsn..Ee tamam anladık sende ghost hax var sen ghost hax'i nerden aldın..Ve diyosun ki ispanyoldan aldığınız şeyi Türklere satmayın diye.O zaman neden paylaşmıyorsun wall'ı ?

Anladığım kadarıyla bu siteye gelip ghost hax satmaya çalışanlara çağrıştırma yapıyorsn..Ee tamam anladık sende ghost hax var sen ghost hax'i nerden aldın..Ve diyosun ki ispanyoldan aldığınız şeyi Türklere satmayın diye.O zaman neden paylaşmıyorsun wall'ı ?

lafım burda bize ghost hax satmaya çalışanlara paylaşsam etraf wall dolar o yüzden paylaşmıorum isteyenlere msnden veriyorum..

Ayrıca %100 Cdhack değil

Attığın hile çalışmıyor.. Neyse canın sağolsun...

Boş Konu !!

KoNu Zincir(KiLit)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri