Gho3t > [5colt] Adminler Konuyu Silmezseniz Sevinirim Çok Acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Gho3t > [5COLT]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Gho3t > [5COLT]
Arkadaşlar dün pcde takılırken pcme bir hacker girdi önüme chat çıktı bişiler yazıyordu ben takmıyordum adamı bana yazısmam için zorladı yoksa pcde anakart ram ws ne varsa çökertcem diye tehdit fln etti sonra ben pcyi kapattım tavsiyesi olan varmı beyler polise gitmek istemiyorum işi kendim halletmeye kalksam bi pc içinde cezaevine gidilmez açıkcası yani ne yapabilirim başka cözüm yöntemleri ne program fln varmı

kardeşim dün aynısıda bana oldu sohbet çıktı bır anda kapattım pc resledım tekrar acacagımda Kernel32.dll silinmiş diye mavi ekran çıktı pc açılmadı format atmak zorunda kaldk

kardeşim dün aynısıda bana oldu sohbet çıktı bır anda kapattım pc resledım tekrar acacagımda Kernel32.dll silinmiş diye mavi ekran çıktı pc açılmadı format atmak zorunda kaldk
eyw kardeşim tavsiyen için dün pcde birşey yoktu direk chat çıktı bana ordan burdan yazcan fln diyo ben sana demedimmi bilgisayayarı kapatma diye fln yazınca benim tepemin tası attı dün sinirden uyuyamadım

kardesm tek yapacagn sey pc ne sıfre koymak :) zamanın girdiler bizimkierine artık giremyr pw koy yani :) korkcak bısı yok :D

kardesm tek yapacagn sey pc ne sıfre koymak :) zamanın girdiler bizimkierine artık giremyr pw koy yani :) korkcak bısı yok :D
tavsiyen için eyw güzel kardeşim pw koysan onlar kırar bi şekilde hadi onu geçtim pcye zarar verdi 2 kuruşluk pcnin lafını yapmam ama allahta karşıma çıkarırsa onu artık ağzı burnu kırılır;)

pw ni kıramaz kardesm Alla Alla pc ne zarar vercek ? en babası bi format atarsın :)

Bu arada geçmiş olsun :)
Sorun hal olduğu için
Kilit.#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri