Gho3t > [5colt] Pcden Anlayan Bakabilirmi Acil Pc Toplamakla Ilgili

0
EXE RANK

Gho3t > [5COLT]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Gho3t > [5COLT]
Arkadaşlar ben pc yapıcamda kafamda 2 şey war ben yapacagımı yazıyım bir durum değerlendirmesi yapalım eger olmazsa özelden konuşuruz

1- monitör LCD 19-19.5-veya 21.5 inç yapıcam
2-Anakart olarak
GIGABYTE
970A-DS3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
3-Ekran Kartı
SAPPHIRE
HD7970 O.C. GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
4-İşlemci
AMD
FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
5-Ram
CORSAIR
16GB(2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Soğutuculu Dual Kit Ram

Konuyu yanlış yere açtıysam kurusa bakmayın beyler sadece bir görüş belirtmek istedim

arkadaşlar bunu yapmamın nedeni malum çok dandik bi pcde oynuyorum herkeste biliyor fpsden çok çektim hem laptopta hem masaüstünde fps 20e kadar düştü artık oyundan güzel bir verim almaya karar verdim sizin düşüncelerinizide almak istedim

pahalıya patlıcak sana bu donanımlar.

fakat pcn guzel ram abartı ama en kral oyun ıcın bıle 3 gb ram yeterde artar bıle tavsıyem 4gb
16gbye gerek yok

işlemcin cok iyi ekran kartın uçak gıbı zaten ramde ıyı anakartta ıyı al bakalım guzel donanım

peki kardeşim o zaman benim ekran normal bide pc cok eski monitörü LCD yapıcamda birtürlü karar veremedim güzel verim almak istiyorum 19 inçmi güzel 19.5 mu yoksa 21.5 mu yapıyım bir türlü karar veremedim

ekran olarak 22incden asagı alma dostum bk bnde 18.5 inc var suan hıc memnun deılm sadece ekran sıkıntım var ztn bnmde donanım cokıyı:)

samsung 22inc al alcaksan samsung al monıtor.

İsmet bunlara paran yetmez koçum senin boş hayaller kurma :)

İsmet bunlara paran yetmez koçum senin boş hayaller kurma :)
doqi yaza pcyi yaptıgım zaman görcen beni o zaman tkları izle ben kafaya koyarsam kradi çeker sana inat alırım Karadenizliyim doqi ben yanlıs olmasın kafaya koydugum her işi yaparım yarımda bırakmam yaza görüşücez hatta tw bile veririm girip bakarsın sende olmayan steals serisi alırım fazlada sanada yollarım :D

doqi yaza pcyi yaptıgım zaman görcen beni o zaman tkları izle ben kafaya koyarsam kradi çeker sana inat alırım Karadenizliyim doqi ben yanlıs olmasın kafaya koydugum her işi yaparım yarımda bırakmam yaza görüşücez hatta tw bile veririm girip bakarsın sende olmayan steals serisi alırım fazlada sanada yollarım :D
Steelseries kinzu v2 pro MAUSE + steelseries siberia v2 KULAKLIK + Ati Radeon 3600 Ekran Kartı 4 GB RAM 2 GB Ekran Kartı 4 Çekirdek ;DD v1.5'de steelseries kullansan nolucak ? Steam Beklerim ;)

Steelseries kinzu v2 pro MAUSE + steelseries siberia v2 KULAKLIK + Ati Radeon 3600 Ekran Kartı 4 GB RAM 2 GB Ekran Kartı 4 Çekirdek ;DD v1.5'de steelseries kullansan nolucak ? Steam Beklerim ;)
doqi ben yıllarımı verdim 1.5 alışmısım 1.5 istesemde bırakamam ortam başka şimdi steam hic oynamadıgımdan bilgim yok fazla doqi ayrıca unuttun wallaha bizi:D

Ekran kartı olarak en iyisi bunu yap derim
NVIDIA GeForce GTX 580M SLI 256 11 23255 24335,3

yok dostum ati daha iyi fps tarzı oyunlarda Counter-strike & call-off duty vs vsv sv s (;

böyle bir pc yapıcam 21.5 inç LCD monitör ve x7 mause aldımmı tamamdır Haziran için gün sayıyorum:D

Kardeşim sen bunlarla cs 1.5 oynayamazsın Çünkü yüksek işlemci ve anakart vede ekran kartı kabul etmez oyunu düşük kalır o yüzden oyunu oynayamazsın

CMD* heramx22 Bu arkadaşın yorumuna katılıyorum.Gayet mantıklı.

bak şunları al ben aynısını aldım çok memnunum sağlam pc

lcd 21.5 inc 3d monitör marka fark etmez

haf 912 750 w kasa
asus p8z77 pro anakart
8 gb corsair vengance ram
powercolor 7950 pcs+ ekran kartı
120 gb force 3 gt ssd hdd ye qerek yok pc 3 saniyede acılır
intel i5 3570k işlemci sonundaki k önemli olmak zorunda o.c için
24 x herhangi bir dvd okuyucu

bak şunları al ben aynısını aldım çok memnunum sağlam pc

lcd 21.5 inc 3d monitör marka fark etmez

haf 912 750 w kasa
asus p8z77 pro anakart
8 gb corsair vengance ram
powercolor 7950 pcs+ ekran kartı
120 gb force 3 gt ssd hdd ye qerek yok pc 3 saniyede acılır
intel i5 3570k işlemci sonundaki k önemli olmak zorunda o.c için
24 x herhangi bir dvd okuyucu
kardeşim tavsiyen için eyw bende sana bir tavsiye veriyim ekran 3 sn erken açılması fln iyi değilmiş o ayarlanıyor benim bildigim en ideali 5-6 sn fln kardeşim bi özele gel 1-2 birşey konuşalım dandik pcde csde oynamak çok verimsiz artık yeter:D

Kardeşim sen bunlarla cs 1.5 oynayamazsın Çünkü yüksek işlemci ve anakart vede ekran kartı kabul etmez oyunu düşük kalır o yüzden oyunu oynayamazsın
kardeşim o pcde ben csyi köpek gibi oynarım:t ayrıca kardeşim türkiye standartlarına göre gayet güzel verimli oynanacak bir pc benim bu pcyle cs oynarken fps 20e kadar düşüyordu yıllardır dandik pcde cs oynadık artık pcyi yenileme vakti geldi ALLAHIN izniyle Haziranda CS alemindeyim;)

kardeşim tavsiyen için eyw bende sana bir tavsiye veriyim ekran 3 sn erken açılması fln iyi değilmiş o ayarlanıyor benim bildigim en ideali 5-6 sn fln kardeşim bi özele gel 1-2 birşey konuşalım dandik pcde csde oynamak çok verimsiz artık yeter:D

o 3 saniyede acılması iyi birşey hdd hızından kaynaklanıyor ssd denilen depolama harddiskten cok daha hızlı kopyalama ve yükleme yapıyor bence dene

Geri