Gir İçeri Pişman Olmucaksın Orjin Configim Sizin Olsun `,~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Çağrı*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Çağrı*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Çağrı*
Beyler belki haberiniz vardır 1 hafta önce Cs yi bıraktım .İnanın Cs yi bırakmak benim çok zor oldu ama bunu yapmalıydım .Çünkü bu sene önemli sınavlarım var .Hayatımı değiştirecek sınavlar bunlar.. Neyse konuyu uzatmadan Config e geçiyim.İnanın Benim gördüğüm en sağlam config size yemin ederim NB deki bi çok Cfg ye 10 basar. Bu kadar eminim. Bizimcs de çok kastım bu Config le en son Adam|DeF` nick iyle bi süre kastım ve Cs yi bıraktım..Eğer bu oyunda gerçekten hedefleriniz varsa yani turnuvalara katılma filan gibi bu configi indirip kullanın .Benden size demesi....

işTe config link :
[SIZE=5][COLOR=#38659d]http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/3...onfig.cfg.html[/COLOR][/SIZE]:001_cool:

Arkadaşlar ayrıca size DeF oynarken konsola yazdığım kodları veriyim .Eminim işinize yarar..

cl_rate 9999
rate 25000
cl_cmdrate (bunu kendi net hızınıza göre ayarlıycaksınız..)
cl_updaterate (bunu kendi net hızınıza göre ayarlıycaksınız..)
setinfo yaz enter a bas
cl_dy tab 0
m_filter 1
gl_dump yaz enter a bas
Ve son olarak bu en önemlisi oda şu :
CL_bobcycle 0.8 bakın kesinlikle 0 yapmayın 0.8 le oynayın..

NoT: Config i indirip verdiğim kodları yazan TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMASSA HAKKIMI HELAL ETMEM VE İNŞ CONFİG İ KULLANAMAZLAR EMEĞE SAYGI DUYUN ....

ty paylaşım

Seni cs2.bizimcs.com da Adam|DeF` nick iyle görmüştüm.Gerçekten iyi kasıyosun .Hatta senden Cfg istemişlerdi :D :D SAol Paylaşım için teşekkür butonuna bastım denicem config i ..

Seni cs2.bizimcs.com da Adam|DeF` nick iyle görmüştüm.Gerçekten iyi kasıyosun .Hatta senden Cfg istemişlerdi :D :D SAol Paylaşım için teşekkür butonuna bastım denicem config i ..

Saolasın kardeş Cfg Rc isteyen çok oldu ama bilmiyolardıki Def akıyorum :) Aeo..

Paylasım Icın Tesekkurşer.

teşekkürler

Eyw saolasin cagrim :]

payLaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

:D ne alaka 10 basar ya cfg bu :D sağol paylaşım için herkese kendi cfg si güzel nasıl olsa

Paylaşım için teşekkürler.

CFG'ni deNeMedim KarDeŞim ÖnemLi oLan biLek tabiKi ama Cfq NinDe öneMi var tabiKi

BaşaRıLarıNın Dewa Mını diLerim

eN Kısa ZamanDa Yeni Cfg Ni beqLiyoruz

NeTbiLqiNi | WamP!r |C| cLana aLım Vardır WamP!r

CFG'ni deNeMedim KarDeŞim ÖnemLi oLan biLek tabiKi ama Cfq NinDe öneMi var tabiKi

BaşaRıLarıNın Dewa Mını diLerim

eN Kısa ZamanDa Yeni Cfg Ni beqLiyoruz

NeTbiLqiNi | WamP!r |C| cLana aLım Vardır WamP!r

Bak kardeşim aslında bu Cfg değil config tir .Ne fark var aralarında dersen bu config otomatik olarak kendi çalışır .Cfg ise elle çalıştırman gerek exec yani... Bu deF config..

200 ün üstünde indirme var ama 10 tane yorum .s.s.s emeğe saygı ....

Geri