Google Gözünde Özgünlük (Kısaca)

0
EXE RANK

Lєυтηαηт `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Lєυтηαηт `
Yazıyı daha önce bir MyBB sitesinde paylaşmıştım.Bu yazıyıda biraz özgün kılmak için yazının başına bu cümleleri ekleme gereği hissettim ki boşu boşuna yazılmış olmasın.Yazıyı MyBB forumunda yazdığım için örnekte MyBB hakkında ama siz değerli wmler bunu anlarsınız zaten :P İyi okumalar.

Merhabalar Arkadaşlar;

Bu tarz yazılar çok var ancak yeni başlıyanlar veya daha önce denk gelmemiş arkadaşlar için bende biraz bu konuyu açayım dedim.

Öncelikle en çok ziyaretçiyi bize gönderen Google Amcaya teşekkür etmek istiyorum .Googledan tabiki ziyaretçi alabilmek için sitemizin özgün olması gerekmektedir.Bize göre özgünlük tamamen bizim yazımız ,bizim düşüncelerimiz olsa bile google'a göre böyle değildir.

Google Göre Özgünlük.

Google botu sitemizi gezer ve açılan konuları indexler ve bunları başka sitelerle karşılaştırır.Bazı zaman birşeyler ararız google'de (örnek: Mybb bilmem nesi çıktı) bu şekilde alt alta sıralanmış 10 adet başlık gelir bunların 5 tanesi aynı başlıktır ki google bunu şöyle olmadıkça ciddiye alır. Biz o başlığı Mybbnin en son bilmem nesi çıktı dersek bu bize özgünlük sağlar Google bunu özgünlük sayar burdan +1 puan kazanırız.

Başka bir özgünlük ise ;

Örneğin bir forum sitesine girdiniz ve ordan birşeyler (Ç)alıntı yapacaksınız!Konuyu komple almayın biraz okuyun gerekli yerleri alın ve sitenize koyun daha sonra konun başına 5-6 cümlelik kendi düşüncelerinizi yazın.Bu sayade bir + puan daha kazanmış olacaksınız.

Google Amcanın bu özgünlük anlayışı sayesinde çok iyi yerlere gelebilirsiniz.

Geri