Gs, mustafa sarp'i renklerİne baĞladi

2
EXE RANK

ć$в1Lм3z `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ć$в1Lм3z `
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Bursaspor'da forma giyen Mustafa Sarp ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine yöneticilerden Haldun Üstünel ile birlikte katılan Mustafa Sarp kendisini üç yıllığına Sarı - kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Mustafa Sarp'ı uzun süredir takip ettiklerini ifade eden yönetici Haldun Üstünel, "Mustafa takip ettiğimiz oyunculardan birisiydi. Aramızda görmek istiyorduk. Şu anda yanımızda yer alıyor burada olmasından dolayı mutluluk duyoruz. Umarım uzun süre burada mücadele eder ve başarılı olur." dedi.
Basın mensuplarının takıma yapılacak takviyeler konusundaki sorularına ise Haldun Üstünel, "Galatasaray'a layık isimler almaya çalışacağız. Takip edilen yerli ve yabancı futbolcular var zamanı gelince gerekli açıklamaları yapacağız." şeklinde cevap verdi.
Hollanda'da bulunan Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın geçtiğimiz yıl oynanan maçları izlediğini ifade eden Üstünel; "Tüm maçlarımızı özenle takip ediyor. Bizden birkaç gün daha süre istedi. Daha sonra kendisiyle yurt dışında bir görüşmemiz olacak. Transferde bizim de belirlediğimiz isimler var ancak son kararı hocamızla birlikte vereceğiz. Son karar onun olacak. Galatasaray'ın ismine layık olan isimleri kadromuza katacağız." dedi.
Haldun Üstünel, kadrolarına dahil etmeyi düşündükleri isimleri yaz kampına yetiştirmek istediklerini vurguladı.
- "ARDA, SADECE GALATASARAY ADASI'NA GİDER" -
Gazetecilerin özellikle Mehmet Topal ve Arda Turan'a gelen transfer tekliflerini sorması üzerine genç yönetici, "Bu iki oyuncumuzu transfer etmek isteyen kulüpler var. Bize resmi veya menajerler yoluyla teklifler geliyor. Ancak bizim bir kararımız var bu sezon ne olursa olsun yurt dışına oyuncu göndermeye niyetimiz yok. "Herkes Arda, Ada'ya gidecek diyor ben de diyorumki Arda'nın gideceği yer 'Galatasaray Adası' olur diyorum." dedi.
Basın mensuplarının gelecek yıl takımdan ayrılacak oyuncular konusundaki soruları konusunda ise Üstünel, şöyle konuştu:
"Hasan Şaş, Ümit Karan ve Aykut'a yaptıkları hizmetleri unutmayacağız. Ümit için resmi teklif gelmedi. Kimlerin takımda kalacağını kimlerin gideceğini hocamızla karar vereceğiz. Birçok oyuncumuz kiralıktı onlar gelecek. Son kararlar izlendikten sonra verilecektir."
Bir basın mensubunun Mehmet Topuz'ın transferi konusunda Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin karşı karşıya geldiğini hatırlatması üzerine, "Bu tranfser olayı bizi ilgilendirmiyor. İki kulüp arasındaki tatsız durumla gerçekten ilgilenmiyoruz." diye konuştu.
Haldun Üstünel, Emre Aşık'ın da sözleşmesini bir yıl uzattıklarını sözlerine ekledi.
- MUSTAFA SARP: "HASTA GALATASARAYLI BİR BABANIN OĞLUYUM" -
Galatasaray'ın yeni transferi Mustafa Sarp da, çok heyacanlı olduğunu belirterek, transferinin gerçekleşmesinde etkisi olan herkese teşekkür etti. Mustafa Sarp, Galatasaray'a gelmesinde takımın eski teknik direktörlerinden Bülent Korkmaz'a da basın toplantısında ayrıca teşekkür etti.
Galatasaray forması altında başarılı olmak istediğini kaydeden Mustafa Sarp, "Büyük hedeflere ulaşmak için Galatasaray camiasına bir katkım olursa ne mutlu bana. Bu formaya layık olmak için elimden geleni yapacağım. Yeni hocamız da camiamıza hayırlı olsun. Hayallerim arasında bu formayı giymek vardı bunu gerçekleştirdim. Rijkaard gibi büyük bir hoca ile de çalışacağım için mutluyum." diye konuştu.
Bir gazetecinin özellikle son günlerde gündemi meşgul eden Mehmet Topuz'un transferinde yer alan, "Ben küçükken Beşiktaş'ı tutuyordum" sözlerini hatırlatarak, "Sen çocukluk aşkın olan takıma mı transfer oldun?" şeklindeki sorusuna ise Mustafa Sarp, "Türkiye'de herkesin bir futbol takımı hayali vardır. Futbolcu olduğunuzda da hep o takımın formasını giymek istersiniz. Ben hasta Galatasaraylı bir babanın oğluyum. Turkcell Süper Lig'de oynamaya başladıktan sonra profesyonellik öne geçiyor. Düne kadar Bursaspor'un başarısı için mücadele ettim. Galatasaray'a karşı oynadığım maçlarda belki sahanın en iyilerinden biri bendim. Burada profesyonellik devreye giriyor. Tranfserimde de başka takımlar beni istemisene rağmen ben Galatasaray'ı tercih ettim." diye cevap verdi.
Mustafa Sarp, Galatasaray'ın orta alandaki rekabetinin ise kendisini korkutmadığını ve formayı hak edenin giyeceğini sözlerine ekledi.
- ESKİ FUTBOLCULAR UNUTULMADI -
Galatasaray Yönetimi, yeni sezonda yapılacak yeni transferlerde kulüpte geçmişte futbol oynayan isimleri davet etme kararı aldı. Mustafa Sarp'ın transferi sırasında Galatasaray'ın eski futbolcularından Bülent Eken de hazır bulundu.

Hayırlı olsun.

hayıRLı olsun ama o kadar'da iyi deil bence..

Kim La bu ben tanımıouRum ?

Geri