1
EXE RANK
~`JusTiCe*
Fexe Kullanıcısı
Evet Arkadaşlar , Krowaz 'lı olan tüm Serverlarsda Oyuna Girdiğinde Bu hatayı Verir . Ve Herkes BUNUN ZONES Dosyasından KaynakLandığını Düşünür ..! Ama Ole DeıL
Bu Datanın İÇindeki Zones.Tbl Dosyasından Kaynaklanır . Bunun Çözümü 30 Kilobaylık bir Dosya İndirerek Çözülmesidir ..
Ben Bu Sorunun İçine Kadar Biliyorum , Bu krowaz 'dan kaynaklanır oyuna qirdiğin an o hata cıkar,
ÇÖZÜM :
Yeni Bir Data Bul Bunun Zonesile alakası yoktur .. Yeni Data Bul onun İçinde Zones .tbl wardır Onu Atacaksın Ha Bulamadıysan ;
[COLOR=#0000ff][B]TıkLa[/B][/COLOR] GÜNCELLENDİ !
NOT : Netload.in'den dosya indirmeyi bilmeyenLer için resim .. :
[IMG]http://i45.tinypic.com/1givf6.jpg[/IMG]
İndirdiğin Dosyayı 'DATA' Ya Atacan ..
BİR TEŞEKKÜR YETER .. 5 Dk Uğraştım
LİNK :
Netload Serious Filehosting - Netload
Alternatif Link
DOWNLOAD
Arkadaşlar , Eğer linkler bir süre sonra kırıldıysa , TheKrocker@forummcs.net adlı msn'yi ekleyin ve Link Kırık diye yazınız.. Güncellenecektir..
NOT : Yeni SERİ RAPİDSHARE'yede upload edildi. TIKLA

Ben Bu Sorunun İçine Kadar Biliyorum , Bu krowaz 'dan kaynaklanır oyuna qirdiğin an o hata cıkar,
ÇÖZÜM :
Yeni Bir Data Bul Bunun Zonesile alakası yoktur .. Yeni Data Bul onun İçinde Zones .tbl wardır Onu Atacaksın Ha Bulamadıysan ;
NOT : Netload.in'den dosya indirmeyi bilmeyenLer için resim .. :
[IMG]http://i45.tinypic.com/1givf6.jpg[/IMG]
İndirdiğin Dosyayı 'DATA' Ya Atacan ..

BİR TEŞEKKÜR YETER .. 5 Dk Uğraştım

LİNK :
Netload Serious Filehosting - Netload
Alternatif Link
DOWNLOAD
Arkadaşlar , Eğer linkler bir süre sonra kırıldıysa , TheKrocker@forummcs.net adlı msn'yi ekleyin ve Link Kırık diye yazınız.. Güncellenecektir..
NOT : Yeni SERİ RAPİDSHARE'yede upload edildi. TIKLA