Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *
Senden ayrılıdığım zaman etrafı göremiyorum, nedenmi sevgilim,senin yanına geldiğim zaman gözüme gözlük takıyorumki senden gelen aşk ışınları gözümü bozmasın diye...

Kahretsin unutamıyorum ama normaldir,çünkü o benim kalbimle beynim arasında çelik halattan asma köprü kurdu, nice tır konvoyları geçti köprü sallanmadı bile!!!

benim sevdam sudamlası değil ummankadar bitanem ama senin sevdan sudamlasıymış olsun be aşkım birgün sende sevmeyi öğrenirsin

En güzel yerinde bitirilmişse eğer;kaybedilmeye değer.

sen;benim yüreğimde hiç bitmeden kanayan,
bir ömür dermanı bulunmayan.
İçimde her an ağladığım yanım,
canım,kanım tek varlığım.
HERŞEYİMSİN

Mevsimlerden yazı
Giysilerden beyazı
Kuşlardan bülbülü
Güllerden sümbülü
Ama herşeyden çok
Seni seviyorum

Mutlu olabilmek için gülmeyi beklersin, ömür gecer tebessüm bile edemezsin...

Bir kıpkızıl güneşin önünde mavi bir yelkendir hayat. alır ***ürür seni bilinmeyen derinliklere, sevda mavidir, mavi ise umut; sende yüreğini mavi tut.

Ne hasta kalpler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Nede şeytan bir günahı,
Benim seni beklediğim kadar...
Geçti artık istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni,
Bırak içimde gölgeni,
Gelme artık neye yarar...

ASLI sana onu sevme demiştim ama sen onu
KEREM sanıp sevdin
herkesi KEREM sanma
bu oyunlara aldanma be BİTANEM.......

Ben seni benim olasın diye sevmedimki ben seni mutlu olasın diye sevdim benle yada bensiz her zaman MUTLU ol seni kocaman SEVİYORUM

Gecenin Romantik Işığında Yağmurun Gizemli Yağışında Kalbimin Her Atışında Hep Seni Düşünüyorum...

Tutsaklığın ateşe,ateşin kırmızılığa,kırmızının güle,gülünde aşka dönüştüğü o yerde prensimle aşk yaşamak istiyorum mümkün mü?

Bir kölenin kurtuluşu bir mültecinin vatanı ve bir tutsagın özgürlüğü kadar uzak olsanda samimiyeti sende yaşamak güzel yeterki beni yüreğinde sürgün etme ey dost

Sevgi hak edenin, umut sabredenin, zafer in******, mutluluk bekleyenin bunların tümü senin OLSUN

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zorki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak seni sevmek sevmelerin en güzeli en tarifsizi

sen hayatımın anlamı biricik sevdamsın,dönersin veya dönmezsin,istediğim tek şey bu can hep seni sevsin,çünkü sevmezse zaten ölür gidersin

Dünyanın nefsi içimde olsa güzeller toplanıp bir arada olsa içlerinden en güzeli benim olsa dönüpde bakmam sen olmayınca

"öLümüne Sevda" Derler ya, Benim Sevdam öLümsüz! Hiç öLmeyecekmiş Gibi Seviyorum Seni. . . Sonsuzluksun Benim İçin. Sanki Sensiz Tek KaLdim Bu Koskoca Dünyada. Dünyamda Sensin AsLında. Herseyim VazgeciLmezimsin!...

Güzelsin şirinsin şahanesin çektiğim çileye tek bahanesin melekmi şeytanmı bilmemki nesin tuzaktan tuzağa atsanda olur beni seni seviyorum sen beni sevmesende olur.

Geri