Hamsi Kuşu

0
EXE RANK

# netbiLgini ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
28 Ara 2008
Mesajlar
970
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
# netbiLgini ~
Malzemeler
- 1 kg. hamsi balığı
- 1 adet soğan
- 2 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış)
- ½ bağ maydanoz
- 2,5 su bardağı Ayçiçek Yağı
- Tuz
- Karabiber
- 3 adet yumurta (Çukur kaba konulup, çırpılmış)
- 1 su bardağı Un
23.jpg

Süre:25 dk - 6 KişilikYapılışıBir kap içinde soğanı, domatesi, maydanozu iyice karıştırın. Avuç içine 3 balığı alın. Derileri içe gelecek şekilde açın.

Hazırladığınız malzemeden ceviz büyüklüğünde parçaları balıkların üzerlerine koyun. Malzemenin üzerine 3 balık daha koyun. Una bulayıp bir kenara bırakın.

Tavada ayçiçek yağını kızdırın. Unladığınız balıkları yumurtaya bulayıp, tavanın içine yerleştirin. Alt üst çevirerek kızartın. Yeşil salata yaprakları üzerinde servis yapın.
 
Geri
Üst