0
EXE RANK
# netbiLgini ~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 28 Ara 2008
- Mesajlar
- 970
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 35
Malzemeler
- 1 kg. hamsi balığı
- 1 adet soğan
- 2 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış)
- ½ bağ maydanoz
- 2,5 su bardağı Ayçiçek Yağı
- Tuz
- Karabiber
- 3 adet yumurta (Çukur kaba konulup, çırpılmış)
- 1 su bardağı Un
Süre:25 dk - 6 KişilikYapılışıBir kap içinde soğanı, domatesi, maydanozu iyice karıştırın. Avuç içine 3 balığı alın. Derileri içe gelecek şekilde açın.
Hazırladığınız malzemeden ceviz büyüklüğünde parçaları balıkların üzerlerine koyun. Malzemenin üzerine 3 balık daha koyun. Una bulayıp bir kenara bırakın.
Tavada ayçiçek yağını kızdırın. Unladığınız balıkları yumurtaya bulayıp, tavanın içine yerleştirin. Alt üst çevirerek kızartın. Yeşil salata yaprakları üzerinde servis yapın.
- 1 kg. hamsi balığı
- 1 adet soğan
- 2 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış)
- ½ bağ maydanoz
- 2,5 su bardağı Ayçiçek Yağı
- Tuz
- Karabiber
- 3 adet yumurta (Çukur kaba konulup, çırpılmış)
- 1 su bardağı Un

Süre:25 dk - 6 KişilikYapılışıBir kap içinde soğanı, domatesi, maydanozu iyice karıştırın. Avuç içine 3 balığı alın. Derileri içe gelecek şekilde açın.
Hazırladığınız malzemeden ceviz büyüklüğünde parçaları balıkların üzerlerine koyun. Malzemenin üzerine 3 balık daha koyun. Una bulayıp bir kenara bırakın.
Tavada ayçiçek yağını kızdırın. Unladığınız balıkları yumurtaya bulayıp, tavanın içine yerleştirin. Alt üst çevirerek kızartın. Yeşil salata yaprakları üzerinde servis yapın.