0
EXE RANK
# netbiLgini ~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 28 Ara 2008
- Mesajlar
- 970
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 34
Malzemeler
- 1 kg. hamsi
- 1 çay bardağı ayçiçekyağı
- 2 su bardağı mısır unu
- Tuz
Süre:30 dk - 4 KişilikYapılışıÖncelikle hamsileri temizleyip yıkayın. Geniş bir kaba mısır ununu dökün ve hamsileri mısır ununa bulayın.
1 çay bardağı yağ ile teflon geniş bir kabı yağlayın. Hamsileri yuvarlak bir şekilde tek tek sırayla dizin. Tuzunu üzerine ilave edin. Öncelikle hamsilerin bir yüzünü pişirin.
Daha sonra başka bir kabı üzerine ters çevirerek aynı şekilde bozmadan o kaba geçirerek diğer tarafını pişirin ve şeklini bozmadan servise sunun.
- 1 kg. hamsi
- 1 çay bardağı ayçiçekyağı
- 2 su bardağı mısır unu
- Tuz

Süre:30 dk - 4 KişilikYapılışıÖncelikle hamsileri temizleyip yıkayın. Geniş bir kaba mısır ununu dökün ve hamsileri mısır ununa bulayın.
1 çay bardağı yağ ile teflon geniş bir kabı yağlayın. Hamsileri yuvarlak bir şekilde tek tek sırayla dizin. Tuzunu üzerine ilave edin. Öncelikle hamsilerin bir yüzünü pişirin.
Daha sonra başka bir kabı üzerine ters çevirerek aynı şekilde bozmadan o kaba geçirerek diğer tarafını pişirin ve şeklini bozmadan servise sunun.