Hayatımın en korkunç 3 günü (mutlaka okuyun)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan __v__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

__v__

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
__v__
merhaba arkadaşlar hayatımın en korkunç 3 günü anlatıcam

ogün cumartesiydi 3 lise arkadaşımı evime davet ettim sonra arkadaşım korku filmi izlemeyelim gece uyuyamayız dedi ebnde kabul ettim sonra gildik eğlendik falan filan ... sonra diğer arkadaşım korku filmi izeleylim dedi bende kabul ettim . filmin ortasında uyuya kalmışız :sleep: sora arkadaşımı yerde yatarken gördüm haraket etmiyordu sonra .... :) böö diye korkuttu bizi meğersem şaka yapmış kerata :001_tongue: bida korku filmi izleyemezsiniz dedi .

gelelim 2. korkunç anıya ( mutlaka okuyun)

günlerden bir gin tam olarak hatırlamıyorum 4 arkadaşla lunaparka gittik sonra korku tüneline binecektik . vagonlere oturduk fakat çok korkuyorduk içerden çığlık sesleri geliyordu... vagonleri çalıştıran görevliye sordum fakat böle bir effektin olmadığını söledi . kızlara dönüp kalkın başka yere gidelim dedim ... bekçiye sölemek için döndüğümde bekçi yok olmuştu ve lunapark bomboştu .kızlarla çığlık attık ama kimse yoktu saate baktığıma saat 03:00 olmuştu inanamadık . kalkmaa çalıştık ama kilitliydi . telefonda çekmiyordu . sonra hareket etmeye başladık içerisi kapkaranlıktı yolun ortasında durduk heryer zifiri karanlıktı sonra tekrar ilerledik çıkışta kilitler açıldı ve koşa koşa uzaklaştık . ve tekrar lunaparka gittik ve lunaparkın altında mezar olduğunu öğrendik . :blink::blink::scared:

gelelim 3. anıya

biz 3 arkadaşla antalyaya gidiyorduk . yolun yarısında arkadaşlar bişiler almak için durdular bende bi sigara yaktım :001_tongue: bekledim . geldiler yola koyulduk . sonra sesleri solukları çıkmayınca dikiz aynasına baktım yok olmuşlar :blink: durdum arabayı geri döndüm o marketin oraya kadar ama hiçbirini bulamadım :(bu gerçektir arkadaşlar telefola aradım hatları kesilmiş . ve yüreğimi parçalayan olaysa uçurumdan yuvarlanmışlar ve cesetleri 3 yıl sonra denizde bulunmuş:(:( gazetede okudum arkadaşlar :sad: ama onlar benim arkadaşlarımdı ve bu olay gerçektir !!

bu olayların hepsi gerçektir arkadaşlar hiçbir alıntı yoktur !!

BeN fazLa inanmadım.

bunlar gerçektir arkadaşlar size yalan borcum yok

Ne oLaymıs beeee :D

Ne Dalqa Geçiyonuz Şimdi Töbe Yarabbim Adamın Başından Geçmiş Adamın Size Yalan Borcumu Varda. Geçmiş Olsun Arkadaşım

hele hele o lunapark olayında bayılcaktım ya

o son oLAy adamı yakar sen o olayLardan sonra yasıorsan ne dıyeyım sondurak qıbı xD oLay ustune oLay xD

aynen son olay beni çok üzdü hala depresyondayım

:S Bende pek ınanmadım ama yasadıysan gecmıs olsun..
Bunlar nedense bızım basımıza geLmıyor.. İşallah'da geLmez.

Kanıtın varmı ? Netten Linkini Koysana bi bakalım.. bi kanıt bişiler gösterirmisin?

FazLa inanmadım ama gerçekten olmuşsa Geçmiş olsun ne diyelim

xD Gçmis oLsn Kardeşim ALLaha Sükret Bence

lunapark cok sacma amq o ne ole :D 1 de sacma 2 de alıntı amq cok film izlemiişsşn.. :D

Geri