hd görüntü kodu? bi bakın belki bildiğiniz birşeydir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezer741
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

sezer741

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.csform.tk
sezer741
iyi günler arkadaşlar ben görüntümü hd yapmak istiyorum bi cfgm var onda görüntü hd herşey çok güzel görünüyor pussuz ama bi cfgm var çok sağlam ama çok puslu gösteriyor ne yaptıysam ne kodunu denediysem olmadı kodla ilgili bi sorun texturelerin kalitesini arttırma görünütüyü hd yapma gibi kodları bilen yazabilirmi lütfem?

gl_affinemodels "0"
gl_dither "1"
gl_d3dflip "0"
gl_dynamic "0"
gl_polyoffset "9999"
gl_overbright "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_lightholes "0"
gl_monolights "0"
gl_palette_tex "0"
gl_max_size "128"
gl_alphamin "0.25"
gl_cull "1"
gl_picmip "0.75"
gl_playermip "10"
gl_round_down "9"
gl_spriteblend "0"
gl_smoothmodels "0"
gl_texsort "0"
gl_ztrick "0"
gl_wateramp "0"
gl_clear "1"
gl_texturemode GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST

Bunlar görüntü kalitesini süper yapar cfg nin sonuna yapışştır ;)

teşekkür ederim inşallah olur :)

malesef olmadı yinede teşekkür ederim başka yardımı olan?

iyi günler arkadaşlar ben görüntümü hd yapmak istiyorum bi cfgm var onda görüntü hd herşey çok güzel görünüyor pussuz ama bi cfgm var çok sağlam ama çok puslu gösteriyor ne yaptıysam ne kodunu denediysem olmadı kodla ilgili bi sorun texturelerin kalitesini arttırma görünütüyü hd yapma gibi kodları bilen yazabilirmi lütfem?
öncelikLe gardaş puslu pussuz ne demek şaka gibisin :D bendende kroları varmış töbe töbe . gardaş bende kro oldugum ıcın az cok sorununu anladım sen picmipden söz ediyorsun heralde . cfg ye gir f3'e bas arama yerıne gl_pic yaz cıkan gl_picmipi sil bi daha f3 bas bi daha bulacak onuda sil , bi daha bas f3 bi daha cıkacak yıne sıl durmadan f3 bas buldugunu sil cfg cok buyuk degılse bı 5 - 10 dkk ya hepsını temızlersın sonra confıg sıler oyuna gırer cfg açarsın aa bı bakarsın pussuz hd :D :D sonra bu garibana dua edersin demi :w00t:

gamma 31337 brigness 31337 lightgamma 2.5 texgamma 0 bu .!.

​cfgnin sonuna gl_picmic 1 yaz.

hepinize çok teşekkür ederim hemen hepinizin söylediklerini deniyorum :)

bu arada puslu doğru bir laf ama pussuz kelimesi düzgün bir anlam taşımıyor sanal alemde olur böyle şeyler çok takma kafana ;)

öncelikLe gardaş puslu pussuz ne demek şaka gibisin :D bendende kroları varmış töbe töbe . gardaş bende kro oldugum ıcın az cok sorununu anladım sen picmipden söz ediyorsun heralde . cfg ye gir f3'e bas arama yerıne gl_pic yaz cıkan gl_picmipi sil bi daha f3 bas bi daha bulacak onuda sil , bi daha bas f3 bi daha cıkacak yıne sıl durmadan f3 bas buldugunu sil cfg cok buyuk degılse bı 5 - 10 dkk ya hepsını temızlersın sonra confıg sıler oyuna gırer cfg açarsın aa bı bakarsın pussuz hd :D :D sonra bu garibana dua edersin demi :w00t:

balyoz seninki baya uzun tamamen kendi ayarlarım var cfgnin içinde zaten ufak tefek şeyler yok aliasmış falan yok gl kodlarını hazır buldum bi cfgm vardı çok güzeldi görüntü ayarları onunkileri aldım görüntüyü düzeltemedim 10kb bi cfgm var ama yinede silmek yerine 1 yapmak daha mantıklı geldi yinede teşekkürler.

​cfgnin sonuna gl_picmic 1 yaz.

çok teşekkürler sayende kurtuldum berbat sorundan tekrar teşekkür ederim.

Moderatorler konuyu kilitleyebilir herkeze yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

sorununuz giderildiğine göre konu yoruma kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri