Hep Dıştan Gördüğümüz Bilgisayarın İç Görünümü

0
EXE RANK

Lєυтηαηт `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Lєυтηαηт `
Evet Arkadaşlar Bu Konumda Sizlere Bilgisayarın İçinde Neler Var Onları Göstereceğim..

Belki Gören Arkadaşlarımız Olabilir.. Ama Bişey Olur Diye Acmaya Korkan Arkadaşlarımızda Olabilir..

Resimler Tamamen Kendi Kasamdandır.. Acmaya Korkan Arkadaşlar Hiç Bi Bok Olmuyo Acın Cıkarın Takın Bişe Olmaz..

Gösteremediğim Bazı Parcalar Var Gerekli Aletlerim Olmadığı İçin Onları Cıkaramadım..

Şimdi Resimlerimize Gecelim..

Ethernet Kartı

leutnant003zg8.jpg

Random Access Memory (RAM)

leutnant004ye1.jpg

Görüntü Bağdaştırıcısı (Ekran Kartı)

leutnant005wv5.jpg

Arka Fan

leutnant007rx6.jpg

CPU Soğutucu Çalışırken

leutnant008bc1.jpg

CPU Soğutucu

leutnant009nx1.jpg

HDD Arka Yüz

leutnant012nq2.jpg

HDD Ön Yüz

leutnant013va6.jpg

Toplanmış Bi Kasa Genel Görünüm

leutnant014ym0.jpg

Yan Kapak

leutnant015ar1.jpg

Kapalı Kasa Arka

leutnant016xu8.jpg

Lєυтηαηт ` | NetBilgini

oo Cok Güzel Cok Yararlı bi paylasım olucağına inanıyorum Enes + Rep .!

Enés MukémmeL Kanka Bndé YararLı 0lucaqına İnanıorm ; )
hLL 0lsn Jnm`a : )

La Olm Abartmayalım Yha Öle Temizlemek İçin Açtıydım Dedim Foto Cekimde Foruma Konu Acım Yani Özel bunun İçin Acmadım Kasayı.. Ama Siz Beğendiyseniz Sorun Yok.. :)

BéqendK aMa qöstérdiqin İyi 0ldu İcini .. Cunku Kasayı AcmaK icn Korkan ArkadasLar Var aRtıq bunLarı qöRdktéN s0nra Césarét qeLir : )

Olm Daha Nasıl Cesaret Verem HDD'yi bile Söktüm.. ama Arkadaşlar HDD'nize Yumuşak Davranın Şevkat İster Öle Paldur Küldür Alırsanız HDD Gider Yavas Yavas.. CPU'yu Cekcektim Soqutucu cıkmadı yerinden.. :)

Mukemmel ... Thx

Paylasım qzL emege Sayqı...

Knk Bendede Var Bole Cektım :D

kardeş ben ram , ekran kartı , işlemci we anakartı cıkarıp yenilerini nasıl takıcam :)) yeni kasa topladımda adamlar para istiyorlar 50 tL takmak için :S 390 tL malzemelere werdik zar zor 50 tL werirsem bu ay açız :D

Ben bunLar çıkarıp oyun oynuom :D:D

eyValLah saol

guzel paylaşım

Iyy İğrenç Diyomuşum :D:D Sağol Guzel Paylaşım

Güzel teşekkürler.

evet bencede yararlı bir paylaşım pc sinde donanım özellikli sorunu olan foto çekerek yardım arayabilir daha açıklayıcı olarak yardım alabilir teşekkürler paylaşım için

Geri