Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler '' Part "4"

♥ Bir erkegin evi, disaridan onun kalesi gibi gorunebilir; oysa iceriden daha cok cocuk odasina benzer. » CLARE BOOTH LUGE

♥ Erkekler yattiklari her kadini sevmezler, sevdikleri kadinlarla yatmazlar. » DIDEROT

♥ Erkekler kalpleriyle degil, dusunceleriyle yasar. » CEHOV

♥ Butun erkekler koca bebeklerdir. » D. H. LAWRENCE

♥ Erkekler kahve gibidirler. En iyileri zengin ve sicaktir, sizi butun gece ayakta tutabilirler. » ANONIM

♥ Altin atesle, kadin altinla, erkek de kadinla erir. » PISAGOR

♥ temelin evi yanmis odalari duz :)

♥ osman-i ahalide terfiy-i temayuz ilim irfan ile olmaz.. Ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak madeni haz.. Ya da olacak delikle temas..

♥ bir Çin atasÖzÜ derki; kakono hakiri sokomoyu tokaji; anlami:nekadar dÖnersen dÖn g.t yine arkadadir

♥ sensİz geÇen gÜnlerİn İÇİne siÇarim senİ bİran gormesem canima kiyarim eĞer bİr gÜn ÖlÜrsem mezarima toprak atma o kÜreĞİn sapini g..Üne sokarim

♥ adamin biri warmiŞ ikinci dÖnem kurtarmiŞ!!!!! Ihi ihi ihi :-))))))

♥ baŞkalarinin seni ezmesine izin verme; ehliyet al, sen onlari ez...

♥ yavru maymun annesine sorar: -anne biz neden Çirkiniz? Annesi cevap verir: -haline ŞÜkret sen Şu mesaji okuyani bir gÖrsen!

♥ bugÜn adamin biri geÇ kalmiŞ ve karŞidan gelen birisine saat kaÇ demiŞ ve der demez bizimkinin saati kaÇmiŞ e hadi gÜlÜn:)))

♥ 1 dakika iÇinde telefonunuz bozulacaktir. AnlayiŞiniz iÇin teŞekkÜr ederiz.

♥ niye Öyle aptal aptal bakiyorsun? Benim ben, cep telefonun. Çantanda durmak boĞucu ve karanlikti. Beni ÇikardiĞin iÇin teŞekkÜr ederim!

♥ biliyor musun, az Önce ne olduĞunu Çok iyi biliyorum ben.. Ne mi oldu? Telefonuna bu mesaj geldi.

♥ diŞlerin tipki yildizlar gibi sari ve birbirinden o derece uzak. Arada onlari firÇalasan?

♥ "2006 yildizina gÖre; para: Yildizin gÜlÜmsÜyor, saĞlik: Yildizin gÜlÜmsÜyor, iŞ: Yildizin gÜlÜmsÜyor, sevgi: Yildizin gÜlmekten ÖlÜyor!!! "

♥ "fazla dÜŞÜnme, bakma Öyle bÖn bÖn. Mesaj geldi iŞte, okusana kardeŞim.. Sana bir de nasihat vereyim bari; ne kadar az dÜŞÜnÜrsen hayatta o kadar baŞarili olursun! "

Geri