‘Herkes beni sevsin’

1
EXE RANK

~ DDOOGGUUSS `` *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ DDOOGGUUSS `` *
Fransa’nın “first-lady”si Carla Bruni, bir dergiye verdiği röportajda herkesin kendisini sevmesini istediğini söyledi.
-herkes-beni-sevsin--567106.Jpeg

[COLOR=#0000ff]Fransa[/COLOR]’da yayımlanan Madame Figaro dergisine konuşan Bruni, “Herkesin beni sevmesini istiyorum. Ben de herkes gibiyim. İnsanların beni anlamasını istiyorum” dedi. Son günlerde hakkında çıkan dedikodulara da değinen Bruni, estetik ameliyat yaptırdığı ve kocası Cumhurbaşkanı [COLOR=#0000ff]Nicolas Sarkozy[/COLOR] ile birbirlerini aldattıkları söylentileriyle ilgilenmediğini söyledi. Bruni, yakın çevresindekiler dışındaki insanların ne söylediğini pek önemsemediğini belirtti. Cumhurbaşkanı’nın eşi, bir sanatçı ve ev kadını rolleri yüzünden başka hiçbir şeye zamanının kalmadığını anlatan Bruni, “Genellikle geceleri yazıyorum. Aile hayatımsa gündüzleri kapsıyor. Yani artık hiç uyumuyorum” dedikten sonra son cümlesinin espri olduğunu eklemeyi de ihmal etmedi.
Bruni ayrıca, kocasının 2012’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden aday olmasını istemediğini de söyledi. Bruni, “Gerçekte bir eş olarak onun seçimlere katılmasını arzu etmiyorum. Belki sağlığı için endişeleniyorum, belki de birlikte huzur içinde daha fazla yaşamak istiyorum. Ama ne karar alırsa alsın onu destekleyeceğim” dedi.

Geri