Heroe Turc`s Team 3D Movıe ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Requested-TR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Requested-TR
Saygı Çercevesınde Yorumlar Lutfen Olay Yaratmayın Yaratmaya Calısanlarada cevap vermeyın

2 Gun Dursun Kendim Kitlicem Konuyu

sseerrhhaaatt : vaLiente
AkarmMm : Hmm.
POKEMON_MURAT : Jock3R

Dun Aksam Attımız Mac HLTV bız soktuk Ve hemen 3D movıe cıktı :D:D
İnanmazsanız Buda Ss`si

serhatxd.png

Ben Dedimin Arkasındaym ;)

Serhat Şimdi Aç Üyelikler Bunda Birşey Yok Yaz :) Beklıorm Bunu Senden Ben Senmıyım Sakın Deme ;) Cıns Cınsde Gulme

eline yuregıne saglık oguz :D sozunun arkasında durdun adamlıgını gosterdın elaleme hadı yuzsuzler bı yorum atın =) zzzzzzzzz :D serhat takıp edıyor adamları :D

Nedemek ya az sonrada movıe'm qelıo bana 3D demeye devam edın :)

saol kardesim süper kasmışız bi ara gelde 3d movie yapmayı ögreteyim karsındaki adamları vururken göstererek 3d movie yapılmas senin gibi duvar izlemek lasım aslanım : ) bu arada macta hmm yoktu ben ve joker oynadık hmm fln katmana hic gerek yok : ) 3d movie böle yapılmaz al böyle yapılır : )

Requested-Tr 3d Movie | SK Gaming

saol kardesim süper kasmışız bi ara gelde 3d movie yapmayı ögreteyim karsındaki adamları vururken göstererek 3d movie yapılmas senin gibi duvar izlemek lasım aslanım : ) bu arada macta hmm yoktu ben ve joker oynadık hmm fln katmana hic gerek yok : ) 3d movie böle yapılmaz al böyle yapılır : )

Requested-Tr 3d Movie | SK Gaming
Serhat Sus Allah Askına Yuzsuzsun Olum Yuzsuz

şarkı fenalarda :D:D gzl olmuş

eet şarkı iyymiş :D agpawdo pawooo :D

Sağol Emrecan :) Milletin Dediği Hersey Dogru zuhaha

serhat güzel kasmışınız dün kavga ettik kardsm sory gelemedim. ama yoklugumu aratmamıssın : ) request 3d movie bole yapılmaz gelde ögretelim bi ara boş boş movie cekmişşin adamlar kasmış vermiş elinize : )

sımdı konuyu acıyolar movıeyı ızlıyolar sana laf edenler sonra dıo yorum atsam söwermiki la ? :D:D yok yok atmıyım babam yasında adam :D:D allahm gul gul geber :D

Haklısın siz her yenildiğiniz team'ın 3d moviesini yapmakta ust olmuşsunuz kimse sizi geçemez :thumbup1:

saolun beyler movıe ıcın qwewqeq pokemon murat joker he o vıdeo yapan delıkanlıları ank baLqata beklıorum lan game turnuvasına bırde orda qorelım bana qhost dıenler qelır ızler canlı canlı sonra qq qwewqeqw pokemon murat benmısım wqewqewqewqewqewq sakacı wqewqeqw akalım hmm wqewqewqeqwe qwwqewqewqe wqe q

evet kardesm bizi 3d ile yenenin moviesini cıkarmakta üstüme yoktur bence sende denemelisin : ) requested-tr nin kini cıkardıgımda yenilmedk onuda hatırlayım macı kazandık biz rahat ol :) cfg mi paylasacam oguz sagol sayende bu movieydi koyarm izleyen king görür :)

saolun beyler movıe ıcın qwewqeq pokemon murat joker he o vıdeo yapan delıkanlıları ank baLqata beklıorum lan game turnuvasına bırde orda qorelım bana qhost dıenler qelır ızler canlı canlı sonra qq qwewqeqw pokemon murat benmısım wqewqewqewqewqewq sakacı wqewqeqw akalım hmm wqewqewqeqwe qwwqewqewqe wqe q
Vent Gel Aksama Gorursun Tel nonu ıstedık ventten yazamadın ne ayak ? susarsan sımdı sevınırım son cumlem bu konustukca kendın kuculursun

iyi kasmışız iyi de sonuc neerede 3d movie dion adamlar Fake zaten sonrası sen dünkü bok requ 3d movien çıkınca millete ghost damgası vurmaya iyi alıştın ama ne yazıkki cs alemi tanıor kimin ne kadar iyi oynadıqını ... ve yalçın bu movie sonradan eklentilerle gerçekleşmiş bir movie siz bu yolları giderken biz dönüorduk kocum hadi şimdi yaylan ;)

Temizin hakkını Kirliden çıkartmayın siz önünüzdekini kaldırmakla uğraşmaya devam edin ;)

qwewqeq yaRası olan qocunur saten konuya benım mesajı alan alır almaya almz bı ara demekkı onlarada ıyı bı qecırmısız kı burda bos bos konusuo anLayan anLadı ...

iyide adamda bişe yokki karsısındaki adamı vuruyor sen koymussun ben hic bisi anlamadım bide tekrar tekrar aynı sahneler var bosuna yapmşınız movieyi

evet kardesm bizi 3d ile yenenin moviesini cıkarmakta üstüme yoktur bence sende denemelisin : ) requested-tr nin kini cıkardıgımda yenilmedk onuda hatırlayım macı kazandık biz rahat ol :) cfg mi paylasacam oguz sagol sayende bu movieydi koyarm izleyen king görür :)
Her maçta demedim yenildiğiniz teamların 3d moviesi dedim! Ayrıca ben rahatım fazla cs girmem girdiğimdede hilesiz oynarım hileyle oynayacak kadar düşmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri