Heroe Turc`s Team 3D Movıe ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madem okadar ezdiğiniz takım var niye her yenildiğiniz teamın 3d moviesini yapıyosunuz demekki sizde bi problem var bunu kabul edin her yenildiğinize 3d diyosunuz bunu herkes biliyo!
Savo Bırak Polemıc yaratma ya onlar bole yazdıkca kendılerı kuculuyor :) bızde kaltemızı en alt sevıyeye ındırmıyelım :)

savo senin bizle olan derdin ben bugüne kadar 2 takımın movie cıkardım 1i worms clan biri bu requested -t r request ile olan macı yenilmedik bu 1 worms ile olan macıda kaybettk 3d die ve moviesini izlesen anlarsın. bide mod olucaksın sen burda laf kargaşasına girişiyorsun saten cs bilsen moviedeki olayı anlarsın : )

aLLahın ezıqı 3D acar oyle kasarlar ne olcak ıste bıde k1nqsız dıe qecınıolar :D :D peh

` ~ rAmc0 xD .qwe ~ ` pij :=)

şarkı çok güzelmiş ya

qweqeqwe LAN SAKamısın bot vıdeoyu ızleyen anlıo qereksız yerde bızım nıcklerıde baska nıckerle karıstırma
bot sen kım oluonda kafana qore nıcklere bu joker bu hmm felan laf yapıon :@

Torqqqqqq Sen Kimsin la Konuyu Sılıosun Senın Ustun Sılmedı senmı sılıyosun

Bence konuyu uzatmayın ikinizde 3d cisiniz herşey ortada deqiLmi Heroe TurçLarında qerçek yüzü ortaya çıktı hiç beklemezdim ama ya

Bence konuyu uzatmayın ikinizde 3d cisiniz herşey ortada deqiLmi Heroe TurçLarında qerçek yüzü ortaya çıktı hiç beklemezdim ama ya
2 nizdemı movıe 2 bnm 3D movıe yarısında afk ym cafede ghost acılmaz bır cafede oldumu her turlu kanıtlarım bu 2 3D acsam bıle ekran kartı desteklese bıle sxe 3D enqellıyor o yuzden adamlar qozukmez ;)

Konu Kilit ##.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri