Heroe Turcs'un ezilisi ve Banned

0
EXE RANK

fırtına

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
fırtına
Bİzide banlamışlardı (:
qL

fake nick ayagına yatmayın.! ex jugadors unz amq

saolun beyler bu botlara dersini verdik bizim icin yeterli . ex juqadorrs ne la sen kımsın heroe turcs kim alayı bot . kıvanc denen lamer ghostla bıle kasamıyor duck atmayı bıle bılmeyen bir bot . cptniz neki siz ne olasınız xD

fake nick ayagına yatmayın.! ex jugadors unz amq
Sen neyin kafasını yaşıyorsun bilader biz fake nickle girip sizinle fake nicklerle maç atıcak kadar düşmedik biz realimizi ortaya koyup maç atan kişileriz sizin gibi onun bunun tagıyla maç alıp atanlardan değiliz karıştırdın sanırım :)

aL işte gerizekalı bide banned diyor yaa altta ne yazıyo takımlar degiştirildi ve .baslat ! .baslat ne demektir biliyomusun cahiL herif mac ayarlarını yükleyip başlatmasıdır sende burda banned den bahsedıyosun ****

1 tane akıllı bulamıyoruz su netbilgininde kim ne derse onun peşinden gidiyoruz..1 kere surda banlanmıs oldugunuzu bi göster gösteremiyonmu ozman hltv izleyin eklıyoruz sımdı ve bu ezıklerı 2 raund da 8-3 yendigimizi de göreceksınız ve bu tip veletlere inanmayın boşuna...

kıvanç kadere yazılmış birkere yenilmek napıcan sizinde kaderiniz böyle :D

qL..

gidp hemen photoshopla getir cekinme mq frost senın ne kadar bosbeles 1 adam oldugunu tüm cs alemi biliyor . Cese1Cs0yuncuya cökmüssün millete adminlik satıp parasını aldıktan sonra adminligini silen 1 kahpesin bunu herkes cok iyi biliyor macta banlamadıgınıza sadece sen ve senin gibiler inanır simdide yol al git adminlik satıp milleti keklemeye devam et . seni anan dogmamıs ... xD

baNneD nerde Kardes bı gorsem ? :S

Lan serefsız orda admın bendım bı kere orda .baslat yaptık we T de sıze 8-3 koduk daha neyın seyını yapıon bu kadar serefsızlık olmaz ya bı mac atıyoz neler oluyo bıde gecmıs 1. yarıyı koymus ayrıca banned yazmısın ya :@

1.ben photoshop falan uğrasmam direk hltv kaydını veriyorum...
2.adminlik sattıkdan sonra kimin adminliğini silmişim söyle bakalım...
3.Swnin bokunu çıkartıpda o adamın adminliğe devam etmesinimi izliyecem...

Benim herkeze verecek bir cevabım vardır sen çekemiyorsan senin sorunun burda çamur atarak bir yere varamassın sadece klavye delikanlısısın. yenı üyelik alıp gelip bunları dedıgıne göre real alıp gelecek kadar yüregin yokdur!

kıwanc dedıgın adam abın yasında lama adam sv ıle ılgılenıyo ve ne kadardır 21.1 onda senın baban bıle o kadar uzun sure sv tutamaz adam cs oynamıyo sv ıle ılgılenıyo sen onları 1 kere yenersın onlar senı 7 kere ama ne yapsan bos adamlar ızmırlı sahınıme basarılar :D

Ct nin nie ss yok anlamıs değilim. ^^

eLiTe ~`.

şu netbilgini`nde bir gün olaysız geçsin dişimi kırıcam :D

Geri