Hltv Oyuna Nasıl Dahil Ederiz? İİÇÇEERRİİ !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tugλlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

tugλlp

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
tugλlp
Evet arkadaşlar aşagıdaki adımları izleyerek oyuna nasıl hltv sorusunu yanıtlayacağız hemen başlıyalım..
1-)Cs'ye sag tıklayın hedef bul deyin açılan pencerede hltv.notdefterini bulup açınız.
2-)Açılan not defterinde hostaname'den " hltv ismini kendiniz koyun ve ya koymayın."
3-)Yazdıktan sonra not defterini kapatıp kaydete tıklayınız..
4-)Sımdı sıra hltv.exe'ye geldi.Hltv.exe ye 2 kere tıklayın
5-)Açılan pencerede /connect servrin ipsini yazın örneğin mac.kingofcs.com
6-)Sonra o sayfa acık kalıp sxe acınız ve oyuna gırınız.
7-)Serverdayken HLTV PROXY yazısını gorıceksınız saten..Mac baslarken alt+tab yaparak hltv.exe'yı acık bırakmıstık hatırlıcaksınız.
8-)sımdı oraya record verme zamanı geldi.Sımdı oraya örneğin : record tugalp , record ahmet yazınız.
9-)Maç bitincede oyundan cıkıp hltv.exe'ye stoprecord yazıyoruz.
10-)C:\SİERRA\Half-Life içine atıor saten.Oraya recorda verdiğiniz ismi arayıp bulun.Bulduktan sonra console'ye girip playdemo recordismi yazıp izleyebilrsiniz.
11-)Anlamadıgınız yerleri sorunuz başlık altında hakketiysem +rep ve teşşurklerınızı tabıkı eksık etmeyin.
12-)Moderatör arkadaşlarım konuyu sabıt tutarlarsa cok sevinirim.İyi forumlar
13-)Anlatım+Yapım Bana aittir.Bu konuyla ilgili farfar arkadasımıza tesekkurleri borç biliriz.İyi forumlar. ^^

' Tsk PayLasim icin..

PayLasım Icın saoL kaRdes eLıne saqL1k .*

Herşey netbilgini için siz sağolun arkAdAş-Lar``

iyi guzel anlatımıssında .. bunu kaydettimiz videolar ".dem" olarak kaydediliyor :) onu nasıl yapcagımızıda anlatsaydın tam olurdu :) ben biliyorum ama madem sen acmısssın tamamlamakda sana duser :) saol ;)

iyi guzel anlatımıssında .. bunu kaydettimiz videolar ".dem" olarak kaydediliyor :) onu nasıl yapcagımızıda anlatsaydın tam olurdu :) ben biliyorum ama madem sen acmısssın tamamlamakda sana duser :) saol ;)
orayı unutmusum ya sory hemen hallediyorum

hadi arkadaşlar yorum ve tesekkurlerınızı bekliyorum ^^

Geri