20
EXE RANK
OttoMaNs* ;яeiz
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
Hür Adam sinema filmini izledinizmi bilmiyorum ama ben izledim. Film beklediğimden farklı konulara dokunmuş ve Bediüzzaman Said Nursi hakkında çok kısa şeylere değinilmiş. Neden bu kadar kişi Bediüzzaman Said Nursi’nin sözünü dinliyor ve peşinden gidiyordu, neden çocukluğu hakkında okumaya başlaması hakkında insanları etkileyen bilgiler filmde verilmemiş..
Film üstünkörü geçiyor bence ve Bediüzzaman’ın hayatını anlatacaksa önce onu bize sevdirmeliki öyle izlettirsin kendini ve hayatındaki kerametleride yansıtabilirlerdi izleyiciye. Said Nursi Hazretlerinin filmde gösterildiği gibi sadece aranızda casus var yada zehirli yemeği yememesi ile geçmiyor kerametleri.. İnsanı etkileyen başka kerametlerinede yer verilmeliydi..
Filmi izleyen diğer arkadaşlarda yorumlarını bırakırlarsa sevinirim..
Film üstünkörü geçiyor bence ve Bediüzzaman’ın hayatını anlatacaksa önce onu bize sevdirmeliki öyle izlettirsin kendini ve hayatındaki kerametleride yansıtabilirlerdi izleyiciye. Said Nursi Hazretlerinin filmde gösterildiği gibi sadece aranızda casus var yada zehirli yemeği yememesi ile geçmiyor kerametleri.. İnsanı etkileyen başka kerametlerinede yer verilmeliydi..
Filmi izleyen diğer arkadaşlarda yorumlarını bırakırlarsa sevinirim..