0
EXE RANK
~sypRay``<qReen>
Fexe Kullanıcısı
eWt arkadasLaRR...
2 tane kullandıgım cfq hyperk1nqv5~esp4....
size yemin edıyorumkı bu cfqyLe bana waLL deidler...
yeni nickim
~JaquaR``<$ah>
icin yaptıgım 1 cfg esp4edn esp ayarlarını ws. aldım kopyaladım bazı kendi emegim bazıları
esp4un dur...
cfgyi azxcık kurcaldıgınızda waLL gibidir...
rasgele tuslara basın xD... bn rasgale basınca kan izleri,sprayleri duvar arkasından gorebıldım bu ne ısıneze yarar??? ornek werıorum...
biri aniden spray izi yaptı duvara sizde bunu gordunuz adamın nerde oldunu anladınız orenek werıorum...
biri bomba atttı duvar aksından bomba ızını gorup orda base kalıp hslere doymazsınız...
ama size yemin ederimki orJ cfqmdİrrrr...KURANA BİLE EL BASARIM....
işte linki~~(cok fazla cfgmi birlestirdiğim icin name komutlarını silemedim xD...siz deitirin..
Hotfile.com: One click file hosting: hyperk1nqv5.cfg
super bısey denemiz lazıMM..... kac gundur foruma giridoum ban yemıstım 1 haftalık bnde guzel bır donus yapıyım dedım
2 tane kullandıgım cfq hyperk1nqv5~esp4....
size yemin edıyorumkı bu cfqyLe bana waLL deidler...
yeni nickim
~JaquaR``<$ah>
icin yaptıgım 1 cfg esp4edn esp ayarlarını ws. aldım kopyaladım bazı kendi emegim bazıları
esp4un dur...
cfgyi azxcık kurcaldıgınızda waLL gibidir...
rasgele tuslara basın xD... bn rasgale basınca kan izleri,sprayleri duvar arkasından gorebıldım bu ne ısıneze yarar??? ornek werıorum...
biri aniden spray izi yaptı duvara sizde bunu gordunuz adamın nerde oldunu anladınız orenek werıorum...
biri bomba atttı duvar aksından bomba ızını gorup orda base kalıp hslere doymazsınız...
ama size yemin ederimki orJ cfqmdİrrrr...KURANA BİLE EL BASARIM....
işte linki~~(cok fazla cfgmi birlestirdiğim icin name komutlarını silemedim xD...siz deitirin..

Hotfile.com: One click file hosting: hyperk1nqv5.cfg
super bısey denemiz lazıMM..... kac gundur foruma giridoum ban yemıstım 1 haftalık bnde guzel bır donus yapıyım dedım