i$te fLy * cLanın REZİLLİĞİ GELDE GÖR !...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gfbeyup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

gfbeyup

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
gfbeyup
anaa napmış la bu : D

wayyy beee herkes 3d lan :D:D

way be bunlkarıdamı görecektik la :) artık ugur dündara haber verelim araştırsın kim de ne var die :)

bu zAmAndA zAteN biLek oynAyAnı göRmek c0k zoR ...

ya m0ruq işte böLe yakaLanırsınız xd bide bize iFtira atıo siz 3d siniz esas dio qweqe :D k0ptm xd BURAK SİZ GIDINDE KUMDA yada BOTLARA KARSI 0YNAYIN

hepte maç maç diyor bişi anlamadım ?

Server sahibisin hala hile kullanıyorsun.
Kişiliksizlik mi oluyor ne oluyor bilmiyorum artık.

Rezillik diz boyu xD

La bunlarda Clanmı bendeki Kanıtları koysam Netbilgini birbirine girer emin olun ;)

yaw yok öyle bi şey basının uydurmaları ben o sw de oynuyorum burak ı da tanıyorum öle hileyle işi yok

Onları ***rranın ıcıne atıcan enai uzhauha :D

qweqeq n adamLar yhaw :D abicim cS böLe 0ynanmaz qit sn kendıni at :D

Bi cacık olmaz bunlardan oyunun zevkiine bile varamıyolar ;)

yhaw cS d hiLe iLe butun cLanLarı yenınce eLıne n qececek bn cooooq meraq ediorum kardes :D madaLya takacakLar herhaLde aaaaaaa fLy * team Herkesi yendı yup yup qwqeq 0nLar qıtsınde Kumda 0ynasın :D bide sw satıo xd

Yok birader sana demedim. Şu 3D dosyalarını atan varya yanlışlıkla atmış ona yazdım onu.

Birader sen dedinya kişiliksizmi ne bunlar .d bende diyorum ben kişilikliyim bana hakaret etme anlamadın heralde yada ben yanlış anladım :S

asdasd :D mert koy kanka bu forum birbirine girince daha ho$ oluyor xd bir de afedersiniz de mallık yapmayın cfgdeki white wallsız bile o tünele giremez %99.95iniz ;) ayırca o dosyaların 3d olduğunu bilen adam 3d kullanmıştır;(nokta) fLy team zaten bayramdan sonra coştu benden söylemesi yapmayın maç :) nadir kokusu alıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri