İç baklalı bulgur pilavı

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
22 Şub 2009
Mesajlar
19,798
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
By BuRç-X #
İç baklalı bulgur pilavı
KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk
Malzemeler:
1 su bardağı pilavlık bulgur
2 soğan
2 çorba kaşığı (40 gr) margarin
Yarım kg taze iç bakla
1 çorba kaşığı biber salçası
5.5 su bardağı su
Tuz
Hazırlanışı:
* Soğanları temizleyip küp küp doğrayın. Margarini tencereye alıp soğanı pembeleştirin. Salçayı ilave edip karıştırın. 4 bardak su ve baklayı ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin.

* Tencereye bulguru ilave edip üzerine 1.5 bardak su ekleyin. Kapağı kapalı olarak pişirin. Tencereyi ocaktan alıp kapağı kapalı olarak 10 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın.
 
Paylaşımlar için teşekkürler.
 
Geri
Üst