İkİsİ bİr arada

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
İki zengin golf oynuyorlarmış. Yanlarından uzun çantalı bir adam geçiyormuş. Zenginlerden bir tanesi o çantanın içinde golf sopalarımı var bizimle oynamak istermisin? diye sormuş. Adam "bu çantada benim en değerli silahım var ben çok iyi bir atıcıyım iki kilometreden bir sineği bile vurabilirim" demiş. Zengin adam meraklanmış "şu silahı bir görebilirmiyim" demiş ve silahı alıp dürbününden çevreye bakmaya başlamış. bir de ne görsün kendi evinin mutfağında karısı ve uşağı si....... "vay alçaklar" demiş. zaten ben bunlardan şüpheleniyordum karıma her defasında sorduğumda kesinlikle böyle bir şey yapmayacağını söyledi uşağımda harama kesinlikle uçkur açmam dedi. Şimdi sen karımı dilinden uşağıda si.... vurabilirmisin bunlar bunu haketti. Adam silahı eline almış "tabi zevkle" demiş. Nişan almış bekliyor ama ateş etmiyormuş zengin adam sonucu heyecanla bekliyormuş ama adam bir türlü ateş etmiyormuş zengin adam parlamış ya kardeşim artık ateş edeceksen et hani sen iki km den bir sineği bile vurabilirdin yoksa bizi kandırdınmı? adam bir saniye sabret az sonra tek kurşunla iki hedefi birden vuracağım.

Geri