- - - İnexİnferİs krallari. - - -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Mik0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Mik0
Beyler herkez kendini kandırmasın Daha düne kadar duck atmayı bilmeyen adamlar frag atıyor.Nb de yetkili kişilere şunu söylemek istiyorum eğer imkanları varsa yeni sxe çıkana kadar maç vs leri bölümüne ss koymayı engellesinler daha ne oldukları belli olmayan adamlar kaç yıllık clanlara oyunculara laf saydırıyor,dalga geçiyor adamın zoruna gidiyor buda.Şu son 2 gün içinde ws atmak istiyen en az 100 kişi çıktı bugune kadar nerdeydiler son 2 gün içinde adamlar tavan yaptı hemen nb ye konular açtı kendini göstermeye çalışıyor neyse daha fazla forumu meşgul etmicem . [COLOR=#ff0000]:001_huh:[/COLOR]

BAŞARILAR
[COLOR=#ff0000]İnexİnferİs [/COLOR]
KRALLARI.

C a P k ! n [ $ s $ ]

Katılıyorum Örnek ; [wwG] CLAN .!.

aynen onlarda geçerli ilk görüyorum daha 2 gün içinde ortaya çıktılar kaç yıllık oyunculara laf atıyolar dalga geçiyolar yeni sxe çıktıktan sonra görücez herkezi .

Hile herkese acık birşekilde sunulmuştur hile kullanan clan yada kişileri "Netbilgini" adına suclayamassınız hileyi isteyen herkes indirebilir..
Hile olan takımlar ile maç atmayın biz foruma bu hileyi koymadan öncede hile vardı biz hileyi cıkarmadık hile zaten vardı Herzaman dediğim bir söz vardır
Gelip geçici kingler herzaman arka plandadır.

Konu yoruma kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri