-Insomnia & Scwarze Tod clanlarının uzucu sonu nazar etme nolur ogren senınde olur :)

0
EXE RANK

d0ukan312

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
d0ukan312
Elektrik.rar

Sefa Senden Nezaman Cfg İstedim Ben Bebe ..

Bize Gh Diceginize Kendi Adamınıza Bakın Mubarek Kahin Nerden Cıksak Orda Bitiyo Adam.

yaa demek ole yeğen :D nazar etme nolur cals sennde olur kocm :D

-jumPeR eL`s | ;;CAHO;; <aLy>

Nazar etme ne olur çaLı çaLış tabi siz çalışssanızda OLmaz da :D

Ya ne kadar kişiliksizsiniz.Artık post atmıyacağım.
Herşeyi gören Allah var.

Biz yenilince tebrik etmeyide biliriz hani ama adamları.

doğukan yavrum malmısın çocuuum sen 26-4 ü koymuşun bide oraya bağırıyon resmen gh7 diye :D arkadaşlar bu cocuğu 6 senedir tanırım gh si var ama yeni aldı yani en son dayanamadı 1.5 deki bu gh7 artışından çünkü oyun oynanmaz hale gelmişti artık bi yandan haklı kullanım %80 lere çıkmış yani oda haklı biyerde yoksa harbi oynuo çocuk ama aldığı günden itibaren boooooot olmuştur booooooooooooooot :D:D bookface ne lan doğukan :D:D:D:

ya abi yangına korkle gitme allah askına yaa sakamısın :D

adam bot'un teki kendi adamına bile dalıyo abaza.
1-3 yenilrken adamşar BookFace'nin frag 4-3 dü
ama ne hükümse o anda adama VAHİY indi bi anda takımna kazandırdı maç'ı
bide utanmadan bunu buraya koyuyon ya ne diyelim .

MAÇTAN ÖNCE HLTV SOKTURTMADILAR BİZE SONRA SS ATIYOLAR :D

kralsizsiniz :)

SHORTY* !

ADAM KİNGGGGGGGGGGGGG BYLER :D
geçen 14.5 de gh li adamı gördü oyunda clan gelsene diye ağlamaya başladı :D

Lan sen hayatinda 28-4 kastinmi kasmayi gec kasani gordun mu ? Bot sen kimsinde ole kasacan bide rezilliqinizi netbilginine koymussunuz botlar xd

bot bunlar boooot :D:D hele bu doğukan tam kazma eheuheuehue adminnnn bölüm somurlusu mod co-admin süper admin moderötör falan biriniz bakın buraya konu kilit çöpe gereksiz konu :D:D:D:D

kaynak mal mısın bılader sen kaynastrma bebesımısın ? spastık sorunlu anlama ozrlu gerızekalı bebe ?

bot bunlar boooot :D:D hele bu doğukan tam kazma eheuheuehue adminnnn bölüm somurlusu mod co-admin süper admin moderötör falan biriniz bakın buraya konu kilit çöpe gereksiz konu :D:D:D:D

Bu doukan gecenlerde aldı gh7 ı demekkı sızle attıgı macta kullanmıs
Abi harbiden bu doukan boooooottttttttttt boooooottt bırde koymus buraya naptın len f11 e mı bastın gh gorunmesın dıe botttttttttttttttt botttttttttttttt :D:D

zekı bebe ss yı ben aldım kor musun bnm ısmım yazıor tab a basnca gozune s.. :D

pıkacu senı yendgıım ss de war ıstersen koyuyuom bnde onun ss sınıde bulasma canını yakmayım :D

-jumPeR eL`s | ;;CAHO;; <aLy>

lan mal sen kim kopeksin istemedigin kadar o fragın alasını kastım lan ben bebe. hepiniz botsunuz lan siz. oyunda bişey acmadan ts kullanmadan bi boka yaramazsınız siz...

Başarılar.

Seviyeli Yorumlar Atınız !!

Geri