3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2931]
Tencereye sütü, şekeri, irmiği ekleyip ocağı açın. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynayan tatlınızı ocaktan almadan önce vanilya ve margarini ekleyerek hızlıca karıştırın. İsteğe göre küçük kaplara ya da önceden ıslatılmış borcama dökün. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın. Birkaç saat dinlendirip servis yapın.
İsteğinize göre üzerine mevsim meyveleri, dondurma koyarak süsleyebilirsiniz. Ben Mandalina Reçeli’ni kullandım.
NOT: Ben küçük tatlı tabaklarına aldım, buzdolabından çıkarınca tabaktan ters çıkararak servis ettim.

- 1 litre süt
- 10 yemek kaşığı toz şeker
- 10 yemek kaşığı irmik
- 1 paket şekerli vanilin ya da 2-3 damla vanilya ekstraktı
- 1 yemek kaşığı margarin

Tencereye sütü, şekeri, irmiği ekleyip ocağı açın. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynayan tatlınızı ocaktan almadan önce vanilya ve margarini ekleyerek hızlıca karıştırın. İsteğe göre küçük kaplara ya da önceden ıslatılmış borcama dökün. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın. Birkaç saat dinlendirip servis yapın.
İsteğinize göre üzerine mevsim meyveleri, dondurma koyarak süsleyebilirsiniz. Ben Mandalina Reçeli’ni kullandım.
NOT: Ben küçük tatlı tabaklarına aldım, buzdolabından çıkarınca tabaktan ters çıkararak servis ettim.