3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o3307]
Öncelikle ısırganları yıkayıp suyunun süzülmesini bekliyoruz. Suyu süzüldükten sonra ince şekilde doğruyoruz. Bir taraftan da soğanı doğrayıp salçayla kavuruyoruz. 2-3 dk kavurduktan sonra patatesi ince dilimler halinde tavaya ilave edip kavuruyoruz.. 5 dakika patatesleri kavurduktan sonra ısırgan otunu ilave edip sıcak suyu üzerine ekliyoruz. 15 dk daha pişiriyoruz.suyunu çektiği an pişmiş olacaktır. Afiyet olsun…

- 400 gr ısırgan otu
- 1 tane orta boy patates
- 1 orta boy soğan
- 1 su bardağı sıcak su
- yarım çay bardağı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı salça
- tuz,karabiber,pul biber,kimyon (isteğe göre)

Öncelikle ısırganları yıkayıp suyunun süzülmesini bekliyoruz. Suyu süzüldükten sonra ince şekilde doğruyoruz. Bir taraftan da soğanı doğrayıp salçayla kavuruyoruz. 2-3 dk kavurduktan sonra patatesi ince dilimler halinde tavaya ilave edip kavuruyoruz.. 5 dakika patatesleri kavurduktan sonra ısırgan otunu ilave edip sıcak suyu üzerine ekliyoruz. 15 dk daha pişiriyoruz.suyunu çektiği an pişmiş olacaktır. Afiyet olsun…