Işletim Sistemleri Orjinal Lisans Yapma

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~DeathGate~`
Windows Xp Orjinal Lisans Yapma
[attachment=o3232]​
Rar Şifresi: www.kullan.net
Nasıl yapıldığı içinde mevcuttur.
ANTİ - VİRÜS PROGRAMLARI TROJAN UYARISI VEREBİLİR.TROJAN YOKTUR.
PROGRAMI İNDİRMEDEN ÖNCE MASAÜSTÜ SAATİNİZİN YANINDAN ANTİVÜRÜS PROGRAMINI KAPATIN.İŞİNİZ BİTTİNTEN SONRA TEKRAR AÇINIZ...
LİNK
Windows 7 Orjinal Lisans Yapımı
[attachment=o3233]​
Programı indirin ve açın kutuların hepsine tick atın bilgisayarı yeniden başlattığınızda windows 7 orjinal olarak başlayacaktır.
LİNK
g4cfh.png
Windows 8 Orjinal Yapma | Windows 8 Activator v2.5
Windows 8 Aktivitor Kurulum açıklaması ;
BILGI: Windows 8 Activator v2.5 asagidaki windows sürümlerinde calismaktadir;
- Windows 8 Core
- Windows 8 PRO
- Windows 8 Enterprise
01 – Indirdiginiz “Windows 8 Activator v2.5″ klasöründeki “P8_v25.exe” dosyasını, sağ tıklayıp
“Yönetici olarak çalıştır (Run as administrator)” seçeneği olarak çalıştırın.
02 – Bilgisayarınız otomatik oalrak yeniden baslatilacaktir. Bilgisayarınız yeniden baslatılınca Aktivasyon islemi tamamlanacak.
Ve Lisanslama isleminin tamamlandigini gosteren pencereler acilacaktir.
BILGI: Windows 8 Activator yazılımı gelistirilme asamasindadır. Bundan dolayı windows guncellestirme yaptıgınızda
windows aktivasyonu devre disi kalabilir. Eger bu gibi bir durumla karsilasirsaniz yukaridaki islemi tekrarlayın.
g4chk.png
g4cjr.png

artık bunlar işe yaramıyor.

artık bunlar işe yaramıyor.
Çok işe yarıyor.Bazı programları kilitliyor ve sürekli uyarı mesajları geliyor kendimden biliyorum işe yaramasa adamlar bu programları yapmak için uğraşmazlar.Koskoca tarım fabrikasında çalışıyorum o adamlar bile bunları kullanıyor :)

yav kardeşim geçen ben pc xp atmıştım olmadı yapsan bile güncelleştirme yapman için kontrol ediyor microsoft Microsoft genuine diye bir program yüklüyor bilgisayarına ondan sonra anlıyor sahte olduğunu

yav kardeşim geçen ben pc xp atmıştım olmadı yapsan bile güncelleştirme yapman için kontrol ediyor microsoft Microsoft genuine diye bir program yüklüyor bilgisayarına ondan sonra anlıyor sahte olduğunu
bu programlar orjinal lisans alıyon hiç bir problem olmuyor dediklerinden hiçbirisi olmuyor tam aslı gibi olmuyor ama sahte yazılımını kullanmaktan kurtuluyorsun bilgisayarını iyileştiriyor.

bu programlar orjinal lisans alıyon hiç bir problem olmuyor dediklerinden hiçbirisi olmuyor tam aslı gibi olmuyor ama sahte yazılımını kullanmaktan kurtuluyorsun bilgisayarını iyileştiriyor.
ya sen bu programı en son nezaman kullandın ben 4 hafta öncesinden bahsediyorum 1,2 ay önce evet senin dediğin gibi ama artık öyle değil.

ya sen bu programı en son nezaman kullandın ben 4 hafta öncesinden bahsediyorum 1,2 ay önce evet senin dediğin gibi ama artık öyle değil.
bu programlar öyle diyom daha niye iddia ediyorsunki programların son eklenme tarihleri zaten kaç ay öncesi eski programlar bunlar üzerinde oynama yapılmış programlar değil.Ben bu işle uğraşıyorum kardeşim yararlı olmasa paylaşmam.!

Yorumlara dikkat edin bundan sonra.

Yorumlara dikkat edin bundan sonra.
mustafa kardeşim bu programlar çok işe yaradığı için paylaşıyorum bununla iddialaşıp hala kendi bildiğini yapıyor saygısızlık yapmak istemiyorum adam gibi konuşuyorum buna hala devam ediyor.bunu yapmk yerine beğenmedim faydasız paylaşım olarak değerlendırsın saçma sapan yorumlar atmasın kötü paylaşımda olsa biz bunu insanların yuzune vurup söylemiyoruz yaptıgımız tek şey başarı postu kasmak.

Geri