3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2560]
Soğanı ince ince doğrayın. Biraz zeytin yağında hafifçe sarartın. Salçasını katın, eritin. Suyunu ekleyip kaynayana kadar bekleyin. Kaynayan suya küçük doğranmış ıspanak saplarını ilave edin. Ispanak sapları pişmeye yakın mantıyı atın. Eğer ıspanak yaprağı kullanacaksanız, mantıyla beraber atın. Son olarak önceden haşlanmış nohutları, Tuz ve karabiberini atın. Mantı pişince ocağın altını kapatın. Afiyet olsun.

- 250 gr ıspanak (kökü veya yaprağı fark etmez)
- 300 gr mantı (1 kase)
- 1 çay bardağı haşlanmış nohut
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 adet orta boy soğan
- Karabiber, tuz

Soğanı ince ince doğrayın. Biraz zeytin yağında hafifçe sarartın. Salçasını katın, eritin. Suyunu ekleyip kaynayana kadar bekleyin. Kaynayan suya küçük doğranmış ıspanak saplarını ilave edin. Ispanak sapları pişmeye yakın mantıyı atın. Eğer ıspanak yaprağı kullanacaksanız, mantıyla beraber atın. Son olarak önceden haşlanmış nohutları, Tuz ve karabiberini atın. Mantı pişince ocağın altını kapatın. Afiyet olsun.