Istediğiniz Her Konuda Yardım Bölümü (sorun-çözüm Yolları)

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~DeathGate~`
Merhaba arkadaşlar internette ve forumumuzda bulamadığınız her türlü sorunları (crack dosyaları,program hataları,oyun hataları vs.) her türlü sorun için bu başlığın altında yorumlarınızı atın.Yorumlarınız 24-48 saat içinde olumlu veya olumsuz cevaplanacaktır.

Ben mirci kaldırıp tekrar kurmak ıstıyorum daha önce türkçesini kurmak istedim şimdide hep türkçe oluyo ve adeks 5e5 gibi kanallara giremiyorum. Nasıl kaldırabilirim ? Yardımcı olur musunuz.

Ben mirci kaldırıp tekrar kurmak ıstıyorum daha önce türkçesini kurmak istedim şimdide hep türkçe oluyo ve adeks 5e5 gibi kanallara giremiyorum. Nasıl kaldırabilirim ? Yardımcı olur musunuz.
Mirci denetim masasından program ekle veya kaldırdan kaldırabilirsin eğer öyle kalkmıyorsa yüklü olan programların genelinde dosyaların içinde uninstal setupu vardır bu dosyaları kaldırmak içindir isterseniz böyle kaldırın hiç biri olmazsa program dosyasını nereye yüklediyseniz kendiniz masaustu exeside dahil siliniz ve geri dönüşümü boşaltınız daha sonra bu linkten http://www.mircturk.com/ mirci indirip kurunuz.

mrc2.png

Karşımıza Resimdeki Gibi Bir Yer Gelicek...

Oraya;

/server irc.quakenet.org

Yazıyoruz Ardından "Enter"Liyoruz...

mrc4.png

Önümüze Resimdeki Gibi Bir Yer Gelicek...

Oraya;

/j 5e5

Yazıyoruz Ve "Enter"Liyoruz...

mrc5.png

Karşımıza 5e5 Kanalı Gelicek...

Ordan Maç Alabilirsiniz...

Dikkat etmeniz gereken durum /server irc.quakenet.org yazdıgınızda birsüre birşeyler dolacak ve sağda oda kanalları gelecek oda kanalları gelince /j 5e5 maç yazıp maçı alabilirsin.İyi forumlar...

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Geri