[İSTEK] `~ ExpreS`s o Kadar payLasımLardan sonra gir içeRi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kimozen1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kimozen1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kimozen1
aRkadasLar oKadar cFg paylastım sızın iciN.Sizde bNm ıcın bıR sey yapın.LütfEn bNa fps'yi 100'den indirmeyen bır cfg koyun.TuM NB'den yardım istiyorum.Sımdıden Tesekkurler

ekran kartın nvıdıa ıse sana 100 yapabılırım cfg ye gerek yog :D

Banada lazım. Sxe li serverlarda fps cok dusuk oluyor sxe sız serverlarda 100

Bana Sxe lı serverda fps nasıl 100 yaparım ılqılenırsenız sevınırım

REDEON X550 Ekran kartını ısmı : yaRdım ..

bize ekran kartının ne marka oldugunu sölersen yardımcı olabiliriz

yeni pc alman lasım

BeyLer ekran kartı uyanLar feLan deneyin bunu bakın masaüstünde boş bi yere sağ tıklayın özellikler, ayarlar, qelişmiş é qeLin.. Daha sonra Ekran kartının Yazısı feLan olan yere tıklayın.. 0raya tıkLayınca solda bişiler çıkıcak .. " Performans & Kalite " Ayarlarını seçin .. Seçtiqinzde ortada seçenekler çıkıcak Dikey eş zamanlamayı bulun.. ! UyquLama denetLemeLi oLucak .. UyquLama denetLemeLi yazısının oLduqu yerin soLunda kutu OLucak " Tik " işaretLi .. Oraya 1 kez tıkLayın sonra uyquLa diyip kapatın 0yuna qiRdiqinizde Fps nin 99 iLe 1oo arası qidip qeLdiqini qörüceksiniz .. !

x) ~ 1.5'te sxesiz sw waRmı yha x)

Bak kardeş'im bunu Yardım böLümüne açarsan iyi oLurdu 1.6 böLümüne Koydum bAk oradan göR Fps oLay'ını ;) ..

benımkıde rodeon x1550 ekran kartın oyundan openglye al cfg kullanıyosan fps 101 yap yoksa confıngden fps yi bul onu 101 yap ama opengl acacan oyun ayarlarından bende 100den assa dusemes

Ve Ayrıca Eğer Mod 3d İse Open gL yAp Yoksa oLmaz oda deiLse 1.6da cFg koydum bAk ;) ..

Arkadaşlar Gerçekten Çok tesekkur ederim emeginize saglık aLLah razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri