Izgara Çipura

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
7 Kas 2009
Mesajlar
17,322
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Almeria
Malzemeler
- 1 adet çipura
- Sosu İçin:
- 4 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1,5 tatlı kaşığı soya sosu
- 2 tatlı kaşığı sarımsak suyu
- 3-5 adet defne yaprağı
- 1 çay kaşığı kekik
- Tuz,karabiber

Süre:25 dk - 1 Kişilik
Yapılışı
Sos için gerekli bütün malzemeleri karıştırın. Daha sonra hazırladığınız sosu bir tülbentte veya ince delikli tel süzgeçe dökün. Sosu süzgeçle süzüp, katı kısımlarını ayırdıktan sonra bir süre buzdolabında bekletin.

Dolaptan çıkardıktan sonra balığın kuyruğundan ve her iki yanağından çay kaşığıyla bu sostan dökün. Her iki tarafını da yağlayıp kömür ızgarasında kızartın. Balığı yeşil soğanla süsleyerek servis yapın.
 
Geri
Üst