Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugüne kdr bzı kım ezmıste sız ezcenız la ac gh yı yardır ct basede a2 dekı adamı wruodun la ama szı bnlamamzın sebebı skor degl kfrlerdı skor ıcın kmseyı bnlamayız ayık olun ct de bız aldk t de kfr ettnz htrla hanı
sen ve senin gibiler laftan anlamaz koçum.. piyasaya düşmüşsünüz diyon yıllardır bu platformdayız bizi herkler tanır.. skor için adam banlamam ben ayık ol yeni türediğin belii JD teama bot diyon yenildiğin maçın ss sini gel koy sen devam et böyle
Ula ne bot adamsınız ya Yaarın movieniz gelıo zaten 15 dk mı 20 dk mı olur belli deil boyle botlara bi kapak farz .
a2 den gidiyom adam ct baseden tarıo warmı boyle sacmalık lan amın bebesi sen kımsınden jd teamı eezecen amın cocugu anca alırsın yardırırsın bide bizim orj cfgyi nbden indrms kardesm ytpı di kndıro pezevengin oqLu
soytarılar kral olmuşş...fahişeler sultan...^^ama^^ şunu untmayın ki sizin marka olduğunuz yerde.. daima etiketi ben koyrım
Lan 1 lık Bot kınglerı hltv ATCam gorsun herkes
kim hile Goruruz BEN BOMBAYI CÖZMEYE GIDIYOM ADM YETISEMEYECEGİNİ ANLADİ..
CT BASEDEN A2 Taramaya BASLADI WE 2 Kısıye hs attı ama ADM Gormeden WAY WAY WAY CS`ye bak be uzun zmndır boyle kıng gormemıstım
Bunlar BayLozuda Gecti LA !!!!!!! sK Team la bunlar post Atma kendını Kasma bjk_maymun@ Hot ekleyın HLTV ATAm Görun Su Kınglerı CS CS olalı Boyle Kıng GÖRMEDİ