JD | Ezilmekden bıkmadılar :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dqqokhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

dqqokhan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
dqqokhan
hL kanka : )

edit küfür yasak. EnojAdo

BaşarıLar.

5 tane gh karsı bu kadar xD

bugüne kdr bzı kım ezmıste sız ezcenız la :D ac gh yı yardır ct basede a2 dekı adamı wruodun la ama szı bnlamamzın sebebı skor degl kfrlerdı skor ıcın kmseyı bnlamayız ayık olun :Dct de bız aldk t de kfr ettnz htrla hanı :D

İsteyene hLtv atılır Botlara bak orda macı ztn almsz Küfür edip kendiniz banllatp sonrada nb ye koyun Siz harbi botsunuz la :D

lan bot maçı biz almışız zaten neyin davasını yapıon sen bide ezilmekten bıkmadılar yazmış sen kimsinde ezcen bizi yenimi türedin :D

İlk once gh sız oynamayı ogren 1. macı aldık 2. sızın kadar bot bı team gormedım ahahah gıdın la gıdın kumda oynayın ......

Piyasaya dusmussunuz gh le ayık OL : ) ....

sen ve senin gibiler laftan anlamaz koçum.. piyasaya düşmüşsünüz diyon yıllardır bu platformdayız bizi herkler tanır.. skor için adam banlamam ben ayık ol :) yeni türediğin belii JD teama bot diyon yenildiğin maçın ss sini gel koy sen :D devam et böyle

Ula ne bot adamsınız ya :D Yaarın movieniz gelıo zaten 15 dk mı 20 dk mı olur belli deil boyle botlara bi kapak farz .
a2 den gidiyom adam ct baseden tarıo warmı boyle sacmalık lan amın bebesi sen kımsınden jd teamı eezecen amın cocugu anca alırsın yardırırsın bide bizim orj cfgyi nbden indrms kardesm ytpı di kndıro pezevengin oqLu :D

soytarılar kral olmuşş...fahişeler sultan...^^ama^^ şunu untmayın ki sizin marka olduğunuz yerde.. daima etiketi ben koyrım:@
Lan 1 lık Bot kınglerı hltv ATCam gorsun herkes :D:D
kim hile Goruruz :D BEN BOMBAYI CÖZMEYE GIDIYOM ADM YETISEMEYECEGİNİ ANLADİ..
CT BASEDEN A2 Taramaya BASLADI WE 2 Kısıye hs attı ama ADM Gormeden WAY WAY WAY CS`ye bak be uzun zmndır boyle kıng gormemıstım:D
Bunlar BayLozuda Gecti LA !!!!!!! sK Team la bunlar :D:D:D:D:D:D post Atma kendını Kasma:D bjk_maymun@ Hot ekleyın HLTV ATAm Görun Su Kınglerı :D CS CS olalı Boyle Kıng GÖRMEDİ:D:D:D

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\hltv1.bmp

hepiniz gh sınız cok sey anlatırım da gerek yok zman kaybii qq ...

lan malın bebesi maçı biz almışız neden bahsedion sen :D devam et sen he gh yiz :D

jd teamda zati 2 tane gh player var tartısmaya gerek yk ztn yuzsuzler kanulto gıbı bnlarda qele .!

Geri