Jeanny Kimdir

0
EXE RANK

Requested-TR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Requested-TR
Adi : Oguz
Soyadı : Epéé
Okul : Yok İşim Hazır :)
Hobiler : Kizlarla Takilmak , NarqiLe , Kizlara Laf dalasına qırmek :D , Cs oynamak
TechTonik Dance , Doğal olarak Techtonik muzik :)

Maddeyı Cekerız Caddeye Inerız Varsa Seklınız Beykoza Beklerız

Buda bir fotom

2686.jpg

hobıLere baksana :D:D kızLara Laf atmak :D:D:D zuahahsdjahsdjahs m.o oguz :D

Bende M.o kanka xD

Arkadaş bizim forumda da bütün kıl kıl her tipten insan var, senin de anan var belki kız kardeşin bile vardır. Laf atsalar olur mu ? Zaten sana bu tipte bakan olmaz. Git şu saçını başını bi kestir. Sigara kızların en nefret ettiği şey onu bi bırak. Bi haraket çekerdim şimdi ama. N.. tavlarsın bu tiple kız.

Kendine gel biraz. Hayır haksızsam haksızsın de...

Burç konuşmuş (:

Adam Apaçi :D

Arkadaş bizim forumda da bütün kıl kıl her tipten insan var, senin de anan var belki kız kardeşin bile vardır. Laf atsalar olur mu ? Zaten sana bu tipte bakan olmaz. Git şu saçını başını bi kestir. Sigara kızların en nefret ettiği şey onu bi bırak. Bi haraket çekerdim şimdi ama. N.. tavlarsın bu tiple kız.

Kendine gel biraz. Hayır haksızsam haksızsın de...

zyuaahaha asdas katılıoruym :D

bN bu Foto yu internette qörmüş qibiyim ama... '

DOğru bide bu tiple kız tavlıorm falan allahım kaşar çok :D

la durakta dururken böyle 1 tane zibidi qörmüştüm la asda :D:D qwe :DD aynen o qibisin kardes kusura bakma saçlar şekil şemal hepsı aynı :D

Burc hıc affetmemıs aqzına dolanı saymıs :D

e.. kardeşim öylee adam doqru söylüyo..

Evet Değişik Tipli Birisi :) Ama Tipi Beni İlgilendirmez M.o aBi

0uzdan baska ne beklenir :D anca kızlara laf atar :D

Burc-x Benım Tarzım Senı ılqılendırmez ,) O haraketıde yaparsın ıns ,)
Sıqara Icın Istenmeden Basladık bagımlısı olduk ,)
Durakta benıde qorursen zıbıdı benıde dowesın oke
Allahın Bır Kuluyum bende bu tıpe kız bakmaz dıosunuz sızın 2qram aklınızla allhın kuluna tıpsız demeye hakkınız yok olmıcakta
Burc-X uqrasmayı bırakrtık ,) Ben senın konuna yada bıse yazmıorm beqendıysen yaz beqenmedıysen yazma ,)

Herkesin tarzı farkLı burc sana bısey dıyen oLmadı sıgara ıcmek adama ıster ıstemez bagımLıLık yapmıs noLacak bırakmak ıstıyodur ama bırakamıyodur.saç şekLi ise kendini o öyLe begeniyor sizin begenip begenmemeniz o adamın umrunda degıLkı ? ister serseri diyin ister bunLarı yap bunLarı bırak deyın adam yapmıcak bu onun aLıskanLıkLarı ınsan kendı benLıgınden wazgecermı ALLAH Aşkına ; )

Ovunc Bırak Uqrasma Her Konumda Olay Cıkarıor Sonra Herkez
Burc haklı allhm burc burc burc baska bıse dedınız yok ,)

Paran varsa sende KİİİİİRAL`sın oguz : )

Olum Para'dan ne bol var bızde ,) yemısım kralı sanal kralı olmamktansa real kralı olurum ,) olede zaten :)

tamm kinksiniz. konuyu kapatın.

Bız kınqızmı dedık allhım ya sus uzatma yazma bıse mumkunse bqendıysen yaz beqenmedıysen qq ,)

Geri