JJ.rousseu Clanının KraLLıgı.

0
EXE RANK

osuroklu06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
osuroklu06
aynn ReziLLik.

:D ReziLLik Mert oyunun içine edioLar boLe kişiLer oyundan sogutuoLar insanı :@ saoL payLasım için :D

Bide inkar ediyor Rıdvan.Geçen fake takımla maç attık.Hltw istedik yok pause attık hltw bozyuk yok şu hltw atmadı. Ertesi gün maç moviesi çıkarmış bizLe yaptığı maçtan görüntüLer koymuş :D

yazık olmuş :D

jabbada ghost varmıs ama ben o adamı macda cok kestım nınja attım yıyo adam :D:D

yazık aciz insanlar rezillik payLasım ıcın ty mert

eziklik diz boyu

jabbada ghost varmıs ama ben o adamı macda cok kestım nınja attım yıyo adam :D:D

qanky adam ses kasmıyosa arkasından ninja yaptımı nasıL görecek ki saLak gibi oynuyo zaten xD rıdvan da aynı bunLar yeni türeme :lol: bi de daha bikaç gün önce banLadıLar maçta qh diye :w00t:

ReziLLik . . .

reziklik değil kardeşim eziklik...

Bide inkar ediyor Rıdvan.Geçen fake takımla maç attık.Hltw istedik yok pause attık hltw bozyuk yok şu hltw atmadı. Ertesi gün maç moviesi çıkarmış bizLe yaptığı maçtan görüntüLer koymuş :D

hep hltv bozuk oluyo pause attık hltw cekmedi format attım böyle bahaneler :)

********da takılırken zaten çok belliydi onası tarama la öyle açmış no-recoil boxesp

ya böle ezikler oldukça oyn oynanmaz

asdasdhasdasd la bunlar tam amele cs bunların neyıne gıtsın cukulerı ıle oynasınlar

DASDADSADAS adamlar kral yaaa pc me qırıs serbestır ama pc me qırıp bısı bulamayanı onun akfasını pc sıne sokarım by_r1doneEEE her turlu ws atılır alex-2917@hot. Bizi Eskiler tanır Yeniler ornek alırr ~ r|dv`4n.* ``

Ben Jabbawockeez. sen benı ne zaman kestın nınja attın ? ezık bu ss de alt tarafı karalamamın sebebı qh den degıl ozel dosyalarım var. bırde Cs yarım cıkmıs onada qh dıyorlar ezıkler.....

Saygılar Jabbawockeez.

Mert senın ne olduqunu herkez bılıyor bunu sana odetcem Senle qoruscez.

Geri